Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Dancila: Vom merge in Parlament pentru aprobarea remanierii. Iohannis, comportament la fel de imatur si egoist ca Tariceanu - unul abandoneaza guvernarea, altul abandoneaza numirea ministrilor (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Dancila: Vom merge in Parlament pentru aprobarea remanierii. Iohannis, comportament la fel de imatur si egoist ca Tariceanu - unul abandoneaza guvernarea, altul abandoneaza numirea ministrilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri seara, ca va merge in Parlament pentru a obtine aprobarea remanierii guvernamentale si l-a criticat dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a respins. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila: Vom merge in Parlament pentru a ne duce mandatul pana la capat

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va respinge remanierea propusa de premier.

VIDEO Dancila: Vom merge in Parlament si vom incerca sa obtinem sustinerea necesara

Viorica Dancila a anuntat ca va merge in Parlament si va incerca sa obtina sustinerea necesara pentr.

VIDEO Viorica Dancila: Vom merge in Parlament si vom incerca sa obtinem sustinerea necesara pentru continuarea mandatului

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca va merge in Parlament pentru a incerca sa obtina sustinerea necesara pentru continuarea mandatului in fruntea Guvernului.

Tariceanu, scrisoare catre premierul Dancila: Ti-am oferit sprijinul meu pentru a merge in Parlament. Vei veni trimisa de Iohannis, fara mine

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca premierul Viorica Dancila va merge in Parlament trimisa de domnul Iohannis, desi i-a oferit repetat sprijinul in acest sens, pentru a face un guvern.

Imposibila alegere pentru premierul Dancila

Este clar ca premierul Dancila este in corzi. Ultimul congres al PSD a demonstrat un lucru: nimeni nu crede ca Dancila are vreo sansa sa intre in turul al doilea, macar. Plecarea ALDE de la guvernare pune guvernul Dancila in imposibilitatea de a mai guverna. Alternativa ar fi sa demisioneze si sa treaca PSD in opozitie. Dar fara banii bugetului, si fara bazinul de functii publice, cine mai da doi bani pe ei? Aceasta este imposibila alegere.

Victor Ponta, mesaj pentru premierul Dancila dupa deciziile lui Klaus Iohannis: Trebuie sa mearga in Parlament!

Doamna Dancila trebuie sa mearga in Parlament. Nu poti sa guvernezi fara sa ai un vot cand se schimba structura politica. Al doilea mesaj pe care l-a transmis a aratat ca nu este un blat cu Dancila.

Viorica Dancila: PSD va merge inainte cu guvernarea si alaturi de noi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au curaj Social-democratii se reunesc in CEx la ora 17.00

Premierul Dancila a anuntat, luni, ca PSD va merge inainte cu guvernare, precizand ca ii asteapta alaturi pe toti cei din ALDE si Pro Romania, care au curajul de a-si asuma acest proces.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, afirma ca sunt multe de facut si actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, iar celorlalti le ureaza succes in campanie.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

Dancila: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, afirma ca sunt multe de facut si actualul Executiv va a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )