Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul desemnat ar fi ajuns la un consens cu ALDE. Ludovic Orban: PNL este un aparator hotarat al cotei unice de impozitare

B1 B1,
Premierul desemnat ar fi ajuns la un consens cu ALDE. Ludovic Orban: PNL este un aparator hotarat al cotei unice de impozitare

Ludovic Orban, omul desemnat de presedintele Iohannis sa compuna si sa conduca viitorul Guvern, sustine ca negocierile cu ALDE au condus, in viziunea PNL, la un consens, potrivit news. ro. Am luat act de. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre portofoliul Justitiei: Nu am discutat cu Ana Birchall Ce va face PNL cu Programul National de Dezvoltare Locala daca va ajunge la Palatul Victoria

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca nu a discutat cu Ana Birchall, pe fondul speculatiilor ca actualul ministru interimar al Justitiei va primi functia plina in viitorul cabinet.

PNL, discutii cu toate formatiunile politice si cu guvernatorul BNR. Ludovic Orban: Suntem departe de finalul negocierilor Ce strategie au liberalii pentru economia Romaniei (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, luni, ca a purtat discutii cu toti liderii formatiunilor politice, care au fost alaturi de liberali in succesul motiunii de cenzura, precum si cu Mugur Isarescu,.

UDMR n-are nicio obiectie serioasa cu privire la ministrii propusi de PNL. Ludovic Orban: Nu am ajuns la un consens (VIDEO)

Presedintele PNL a explicat ca, totusi, nu s-a ajuns la niciun consens cu UDMR, in conditiile in care Kelemen Hunor si formatiunea sa trebuie, mai intai, sa ia o decizie formala in forurile sale.

Ludovic Orban asteapta cu nerabdare ca Presedintele sa il anunte ca va fi premierul desemnat

Ludovic Orban asteapta cu nerabdare ca Presedintele sa il anunte ca va fi premierul desemnat sa alcatuiasca noul guvern. Liderul PNL are insa de asteptat pentru ca presedintele nu grabeste.

Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditii i-a pus liderul PRO Romania? Ludovic OrbanPNL) s-a inteles cu Victor PontaPro Romania) Liderii PNL au avut o serie de intalniri pentru a pune la cale cea mai buna strategie pentru a mari sansele guvernului lui Ludovic Orban sa treaca in .

Ludovic Orban: Examenul de rezidentiat va fi una din prioritatile guvernului nostru. Analizam posibilitatea de a mari numarul de locuri (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca organizarea examenului de rezidentiat va fi o prioritate a guvernului PNL in cazul in care acesta va fi, din nou, amanat, si ca se ia in calcul inclusiv.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

intalnire de taina intre Ludovic Orban si Calin Popescu Tariceanu, in fostul sediu PNL

Intalnire de taina in vechiul sediul al PNL. Ludovic Orban negociaza la sediul din Bd. Aviatorilor, cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Proaspat desemnat premier, Orban se lupta sa.

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Iohannis: de aproape 30 de ani in politica, singurul liberal care s-a opus infiintarii USL

Ales in 2017 sef al PNL, Ludovic Orban, astazi desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, a reusit in cei doi ani de mandat sa reduca handicapul electoral al liberalilor care suferisera in 2016 o infrangere usturatoare la alegerile parlamentare. in varsta de 56 de ani, Ludovic Orban a fost unul dintre liberalii incomozi pentru conducerile partidului, fiind, de exemplu, singurul liberal care a votat impotriva formarii USL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )