Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul desemnat Dacian Ciolos, la sediul Guvernului

România Liberă România Liberă,
Premierul desemnat Dacian Ciolos, la sediul Guvernului

Premierul desemnat Dacian Ciolos a venit, marti seara, la Palatul Victoria, unde se afla si premierul interimar Sorin Cimpeanu. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre premierul desemnat: Dacian Ciolos, o solutie buna

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a scris, marti, pe Facebook ca premierul desemnat, Dacian Ciolos, este o solutie buna.

Primele declaratii ale premierului desemnat Dacian Ciolos. Cat timp are la dispozitie sa formeze Guvernul

Premierul desemnat al Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat, marti, ca este nevoie de un dialog intre politic si societate.

Dacian Ciolos este noul premier desemnat

ACTUALIZARE 17:50 Cimpeanu: Ciolos, persoana cu certe competente care il recomanda pentru functia de prim-ministru Premierul interimar Sorin Cimpeanu a anuntat ca se va intalni in aceasta seara cu premierul desemnat Dacian Ciolos la sediul Guvernului pentru a-i pune la dispozite un spatiu pentru ca acesta sa-si desfasoare atributiile, el adaugand ca Ciolos are certe calitati pentru a ocupa postul de prim-ministru, porivit surselor din presa. * ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Dacian Ciolos, o solutie buna * ACTUALIZARE 17:44 Ciolos a ajuns la Palatul Victoria * ACTUALIZARE 17:31 Dragnea: Suntem curiosi ce va face Dacian Ciolos * Ciolos: Voi lucra indeaproape cu Parlamentul, chiar daca e un guvern tehnocrat *ACTUALIZARE 14:31 Pambuccian: Abordarea lui Iohannis a fost pe gustul nostru, putem privi increzatori *ACTUALIZARE 14:10 Oprea: UNPR va sustine propunerea lui Iohannis.

Cine il sprijina in Parlament pe Dacian Ciolos

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, va avea sprijinul PNL si UNPR, in Parlament.

Dragnea, despre premierul desemnat: Deocamdata avem doar un nume si un chip

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca partidul pe care il conduce asteapta sa afle propunerile pe care premierul desemnat, Dacian Ciolos, le are, pentru formarea noului Guvern.

Provocarile premierului desemnat Dacian Ciolos

Propus de presedintele Klaus Iohannis, fostul comisar european pentru Agricultura are sanse mari sa fie votat de Parlament. Problemele ar putea incepe dupa votul de investitura.

Ce CV are Dacian Ciolos, premierul desemnat al Romaniei

Fostul comisar european Dacian Ciolos a fost desemnat, marti seara, in functia de premier, a anuntat presedintele Klaus Iohannis.

Cimpeanu, despre premierul desemnat: Este o alegere foarte buna

Premierul interimar, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti, ca Dacian Ciolos reprezinta o alegere foarte foarte buna pentru functia de premier.

Dacian Ciolos, de la comisar european la premier al Romaniei: cele mai tari declaratii din cariera

Dacian Ciolos, fostul comisar european pentru Agricultura, a fost desemnat de catre Klaus Iohannis, pentru functia de premier, presedintele precizand ca solutia agreata cu partidele politice, cu foarte mici exceptii, este cea a unui guvern de tehnocrati.

LIVE TEXT. Iohannis: Prim-ministrul Romaniei este Dacian Ciolos

00: Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dupa-amiaza, ca l-a desemnat pe Dacian Ciolos ca premier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )