Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premierul desemnat si echipa de negociere a PNL incep luni discutiile pentru formarea unei majoritati in Parlament

Adevărul Adevărul,
Premierul desemnat si echipa de negociere a PNL incep luni discutiile pentru formarea unei majoritati in Parlament

Premierul desemnat Florin Citu si echipa de negociere a PNL incep luni discutiile pentru formarea unei majoritati in Parlament. Tot luni, conducerile celor doua Camere ar urma sa fie convocate pentru a stabili calendarul investirii Guvernului, dat fiind ca lista Guvernului si programul de guvernare au fost depuse inca de vineri. continuă pe Adevărul

Noutati privind adeverintele de venit, anuntate de premierul desemnat Florin Citu

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat luni o serie de noutati privind adeverintele de venit, respectiv modalitatea prin care acestea vor fi eliberate.

Conducerile celor doua Camere ar urma sa fie convocate pentru a stabili calendarul investirii Guvernului

Premierul desemnat Florin Citu si echipa de negociere a PNL incep luni, discutiile pentru formarea unei majoritati in Parlament. Tot luni, conducerile celor doua Camere ar urma sa fie convocate pentru a stabili calendarul investirii Guvernului, dat fiind ca lista Guvernului si programul de guvernare au fost depuse inca de vineri, transmite News. ro.

PNL incepe, luni, negocierile pentru formarea unei majoritati in Parlament

PNL demareaza, luni, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare, in conditiile in care premierul desemnat Florin Citu a inceput, inca de vineri, formalitatile pentru votul de investitura din.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, considera ca Florin Citu are toate calitatile pentru a fi propus premier, atat prin cariera anterioara, cat si prin ceea ce a facut in cele trei luni si jumatate ca ministru de Finante. intrebat daca Guvernul Citu va fi mai bun decat Guvernul sau, Orban a spus: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )