Libnet.ro
UNICEF

01:06

Premierul Estoniei isi anunta demisia in urma acuzatiilor de coruptie aduse partidului sau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Estoniei isi anunta demisia in urma acuzatiilor de coruptie aduse partidului sau

Premierul Estoniei, Juri Ratas, si-a anuntat miercuri demisia in legatura cu acuzatii de coruptie aduse Partidului de Centru, formatiunea sa politica. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Estoniei si-a anuntat demisia. Acuzatiile grave aduse partidului condus de Juri Ratas

Juri Ratas, premierul Estoniei, si-a anuntat demisia din functie dupa acuzatiile de coruptie aduse Partidului de Centru, formatiunea politica pe care o conduce, informeaza DPA. Reactia lui Ratas vine dupa.

Emily Rainey, ofiterul din Fortele Speciale anchetat pentru participarea la marsul de la Capitoliu, isi daduse demisia din armata

Capitanul Emily Rainey, un ofiter de operatiuni psihologice din cadrul fortelor speciale ale armatei, care a condus la protestul de la Washington peste 100 de persoane, membre ale unei grupari conservatoare, si in cazul careia comandamentul sau a deschis o ancheta, isi daduse demisia din armata.

Premierul Estoniei si-a anuntat demisia

Premierul eston Juri Ratas si-a anuntat intentia de a demisiona, a anuntat miercuri opurtatoare de cuvant a Guvernului, Liisi Poll, relateaza AFP.

Ex-premierul Ion Chicu anunta ca renunta la Facebook pana la o noua era a libertatii de exprimare

Ex-premierul Republicii Moldova Ion Chicu a anuntat ca nu va mai fi activ pe pagina sa de Facebook si ca va trece pe platforma de comunicare Telegram. Fostul prim-ministru a sugerat ca decizia sa a fost luata in contextul in care Facebook si Twitter au blocat conturile presedintelui Donald Trump, fapt pe care il considera ca fiind o incalcare a libertatii de exprimare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )