Libnet.ro
UNICEF

13:15

Premierul georgian: Europa este singura cale posibila pentru Georgia

B1 B1,
Premierul georgian: Europa este singura cale posibila pentru Georgia

Apropierea Georgiei de Uniunea Europeana este ireversibila, aceasta fiind singura cale pentru tara care este mai bine inarmata decat Ucraina pentru a rezista presiunilor Rusiei, a declarat. continuă pe B1

Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta infiintat in cadrul Ministerului de Interne, relateaza Ag.

Paper este singura aplicatie Facebook care te va uimi

Exclusiv pe iOS, cei de la Facebook au lansat astazi aplicatia Paper, o noua aparitie menita sa va serveasca continut editorial original intr-un format special. De fiecare data sunt curios ce face Facebook vizavi de aplicatii originale. Chiar si fara sa se bazeze pe o rata de adoptie incredibila, se pare ca motivatia printre inginerii companiei este foarte mare, altfel nu-mi explic cum ar fi putut sa apara Paper. Anuntata saptamana trecuta, aplicatia Paper ar trebui sa ajunga in curand [].

Iranul este pe deplin pregatit pentru un atac al SUA.

Iranul este pe deplin pregatit pentru un eventual atac al SUA, a declarat generalul Hossein Salami, comandantul armatei de elita a regimului de la Teheran, informeaza Mediafax. Amenintarea SUA privind folosirea optiunii militare nu ne ingrijoreaza. Pot folosi aceasta optiune, dar ar trebui sa-si asume responsabilitatea pentru consecintele distructive ale unei astfel de decizii, a declarat generalul Salami, intr-un interviu pentru postul national de telviziune din Iran, relateaza agentia .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )