Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Grindeanu e omul decisiv in criza. Cum isi joaca soarta politica si democratia din Romania

Hotnews Hotnews,
 Premierul Grindeanu e omul decisiv in criza. Cum isi joaca soarta politica si democratia din Romania

Extrem de tacut pe tema scandalului urias cu gratierea penalilor si amnistia ascunsa, premierul Sorin Grindeanu e omul-cheie pentru Romania. Daca el decide, sub presiunea sefului de partid Dragnea, sa dea cele doua ordonante de urgenta, democratia din Romania va fi suspendata si ne vom intoarce in anii 90. Ultimele semnale arata insa ca Grindeanu, sub presiunea protestelor masive din tara, dar si din calcul politic, ar fi inclinat sa refuze asumarea OUG-urilor si sa arunce cartoful fierbinte la Dragnea si Tariceanu. Adica in Parlament. continuă pe Hotnews

Premierul Grindeanu e omul decisiv in criza. Cum isi joaca soarta politica si soarta democratiei din Romania

Extrem de tacut pe tema scandalului urias cu gratierea penalilor si amnistia ascunsa, premierul Sorin Grindeanu e omul-cheie pentru Romania. Daca el decide, sub presiunea sefului de partid Dragnea, sa dea cele doua ordonante de urgenta, democratia din Romania va fi suspendata si ne vom intoarce in anii 90. Ultimele semnale arata insa ca Grindeanu, sub presiunea protestelor masive din tara, dar si din calcul politic, ar fi inclinat sa refuze asumarea OUG-urilor si sa arunce cartoful fierbinte la Dragnea si Tariceanu. Adica in Parlament.

Madalin Voicu si Mircea Dusa, numiti secretari de stat de catre premierul Grindeanu

Fostul deputat Madalin Voicu a fost numit de catre premierul Sorin Grindeanu in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale. De asemenea, fostul ministru al Apararii din cabinetul Ponta, Mircea Dusa, a fost numit secretar de stat in MApN. Madalin Voicu este urmarit penal in dosarul Frauda la Partida Romilor alaturi de fostul deputat Nicolae Paun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )