Libnet.ro
UNICEF

05:00

Premierul italian: Criza imigrantilor va determina UE sa adopte reguli comune privind refugiatii

B1 B1,
Premierul italian: Criza imigrantilor va determina UE sa adopte reguli comune privind refugiatii

Premierul italian Matteo Renzi a declarat ca actuala criza a imigrantilor va determina statele din Uniunea Europeana sa adopte reguli comune privind refugiatii, sugerand ca actuala criza a fost amplificata de. continuă pe B1

Matteo Renzi indeamna UE sa adopte reguli comune privind azilul

Criza imigrantilor din Uniunea Europeana va determina in cele din urma statele membre sa adopt reguli comune privind refugiatii si sa puna capat situatiei actuale in care diferentele dintre normele nationale au exacerbat starea de urgenta, a declarat duminica premierul italian Matteo Renzi.

Criza imigrantilor ii imbogateste pe profitori. Cine sunt romanii care speculeaza tragedia

Criza imigrantilor din Europa ii imbogateste pe cei care profita de dramele pe care le traiesc refugiatii din Orientul Mijlociu si nordul Africii. Calauzele le cer imigrantilor mii de euro si le .

Germania profita de criza imigrantilor pentru a-si completa forta de munca: Cererea de azil ar trebui sa cuprinda si date privind pregatirea profesionala

Germania profite de criza imigrantilor pentru a-si complete forta de munca in domenii unde numarul personalului s-a subtiat considerabil. Dupa ce UE a propus ca toate tarile din UE sa primeasca un numar de.

Angela Merkel, despre criza imigrantilor: Este obligatia noastra istorica sa oferim adapost acestor oameni, indiferent de tara din care provin (VIDEO)

Europa cauta o solutie la criza imigrantilor. Oficiali din 12 tari plus cei ai Uniunii Europene discuta la Viena, la Summitul Balcanilor de Vest, impactul miilor de refugiati care sosesc zilnic pe continent.

Obama si Merkel au discutat despre intensificarea violentelor in Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama a sunat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, cu care a discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despre criza imigrantilor, anunta Casa Alba, relateaza postul Radio Free.

Obama si Merkel, discutii despre problemele din Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama a sunat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, cu care a discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despe criza imigrantilor, anunta Casa.

Obama si Merkel, discutie despre conflictul din Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despe criza imigrantilor, anunta Casa Alba.

REVISTA BLOGURILOR. Tudor Chirila, despre criza imigrantilor: Am ajuns si noi sa privim detasat refugiatii

Pe blogurile de joi, citim despre criza imigrantilor din perspectiva lui Tudor Chirila, finala dintre Simona Halep si Serena Williams. dar si despre importanta hidratarii.

Adevarul Live. Generalul Degeratu despre criza imigrantilor: Rusia este cea care genereaza criza acestei migratii excesive

Criza refugiatilor se adanceste pe masura ce noi valuri de oameni forteaza frontierele europene, motiv pentru care unele state anunta ca vor apela chiar la mobilizarea armatei. Generalul r) Constantin Degeratu a declarat, la Adevarul Live, ca Rusia genereaza ce-a de-a treia criza a acestei migratii excesive in valuri si spectaculoasa.

Criza imigrantilor ne va afecta in moduri nebanuite

Angela Merkel are dreptate: criza refugiatilor reprezinta o provocare mai mare pentru Uniunea Europeana decat criza datoriei grecesti. in cazul celei din urma, Germania si Europa aveau la dispozitie instrumentele si mijloacele de a o tine sub control .

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )