Libnet.ro
UNICEF

13:45

Premierul italian sustine ca s-a saturat de summituri europene inutile si vrea actiuni reale

Adevărul Adevărul,
Premierul italian sustine ca s-a saturat de summituri europene inutile si vrea actiuni reale

Premierul Italiei, Matteo Renzi, a declarat sambata dupa-amiaza ca blocul comunitar nu poate continua sa organizeze summituri europene inutile, in urma carora nu se ajunge la nicio decizie. continuă pe Adevărul

Premierul italian, dupa summitul UE: Avem nevoie de actiuni reale,aceste puneri in scena sunt inutile

Premierul Italiei, Matteo Renzi, a declarat sambata dupa-amiaza ca blocul comunitar nu poate continua sa organizeze summituri europene inutile, in urma carora nu se ajunge la nicio decizie. Declaratiile controversate ale liderului italian au loc la o zi dupa summitul UE de la Bratislava, marcat de lipsa de unitatea a statelor membre in luarea unei decizii privind criza migrantilor si cotele obligatorii, transmite DPA, citata de News. ro.

Premierul italian, revoltat ca Merkel si Hollande au facut legea la summit-ul de la Bratislava: Angela nu ma poate trata asa! M-au chemat cand lucrurile erau deja decise. E inacceptabil asa ceva!

Summit-ul de la Bratislava, primul fara Marea Britanie, s-a lasat cu scandal intre premierul italian Matteo Renzi, pe de o parte, si cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )