Libnet.ro
UNICEF

23:00

Premierul Italiei promite redeschiderea scolilor din tara sa in luna septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Italiei promite redeschiderea scolilor din tara sa in luna septembrie

Premierul italian Giuseppe Conte a promis duminica redeschiderea scolilor din tara sa in luna septembrie, subliniind ca o eventuala reluare a cursurilor in timpul verii ar fi pus in pericol sanatatea copiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Italiei promite redeschiderea scolilor in luna septembrie

Premierul italian Giuseppe Conte a promis duminica redeschiderea scolilor din tara sa in luna septembrie, subliniind ca o eventuala reluare a cursurilor in timpul verii ar fi pus in pericol sanatatea copiilor.

Coronavirus in Franta: Elevii intre 11 si 18 ani vor trebui sa poarte masti de protectie dupa redeschiderea scolilor

Elevii din Franta cu varste intre 11 si 18 ani vor fi nevoiti sa poarte masti de protectie dupa redeschiderea scolilor, care este prevazuta incepand cu 11 mai. Redeschiderea scolilor se va face progresiv, si doar pe baza de voluntariat, dupa cum au anuntat autoritatile, citate de Reuters.

Primarul din Tirgu Mures: Redeschiderea scolilor ii va expune pe elevi si profesori unui risc urias de infectare cu COVID-19

Primarul din Tirgu Mures, Dorin Florea, spune ca redeschiderea scolilor incepand din luna martie ar inseamna un risc urias de infectare cu coronavirus la care vor fi expusi elevii si profesorii.

Orban, despre redeschiderea scolilor: Va trebui sa asiguram masti pentru copii si cadre didactice

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, cu privire la redeschiderea scolilor, ca este necesara asigurarea mastilor pentru totii elevii si cadrele didactice, el spunand ca unitatile de invatamant isi vor relua activitatea dupa ce va fi analizat contextul epidemiologic.

Primarul din Targu Mures: Redeschiderea scolilor, un risc urias pentru copii si profesori

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, crede ca redeschiderea scolilor ar fi un risc urias pentru copii si profesori, avand in vedere usurinta cu care se raspandeste noul coronavirus, si propune ca mediile sa fie incheiate in baza unor teste care pot fi sustinute on-line, iar pe parcursul anului scolar urmator elevii sa recupereze pe cat posibil materiile de baza.

Asociatiile de elevi spun ca redeschiderea scolilor poate fi periculoasa

Reprezentantii unor asociatii de elevi avertizeaza ca redeschiderea scolilor imediat dupa varful pan.

Ministrul Sanatatii anunta ca autoritatile nu se vor grabi cu o decizie legata de redeschiderea scolilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca autoritatile nu se vor grabi cu o decizie legata de redeschiderea scolilor, intrucat au vazut din experienta Frantei, care a deschis partial scolile ca primele semne nu sunt incurajatoare.

Galerie FOTO: Cum se transforma cea mai mare Sala Polivalenta din tara intr-un centru de suport pentru bolnavii de COVID-19

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cea mai mare arena sportiva din tara cu pana la 10. 000 de locuri), va deveni in urmatoarea perioada un centru de spitalizare cu 350 de paturi pentru pacientii infectati cu Covid-19 ce prezinta forme usoare si medii. Spatiul va fi transformat temporar intr-un centru de primire, triere, cazare si tratare a bolnavilor infectati cu coronavirus, cazurile mai grave urmand a fi transferate catre alte unitati spitalicesti.

Cod galben de vant, sambata, in jumatate din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vant puternic, valabil sambata, intre orele 10. 00 si 23. 00, in aproximativ jumatate din tara.

Cod galben de vant in 31 de judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vant valabila, sambata, intre orele 10. 00 si 23. 00, in 31 de judete din tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )