Libnet.ro
UNICEF

17:30

Premierul Ludovic Orban, mesaj de 1 Decembrie: Ziua Nationala, chiar daca o sarbatorim atipic din cauza restrictiilor impuse de pandemie, ramane la fel de importanta pentru noi

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban, mesaj de 1 Decembrie: Ziua Nationala, chiar daca o sarbatorim atipic din cauza restrictiilor impuse de pandemie, ramane la fel de importanta pentru noi

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale in care precizeaza ca, in acest an, data de 1 decembrie este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in an. continuă pe B1

Ludovic Orban, mesaj catre adversarii politici: Premierul e dat de partidul care castiga. Ce procent estimeaza ca va obtine PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Ludovic Orban, mesaj de Sfantul Andrei: il putem omagia cu aceeasi credinta, din casele noastre, 523;n familia noastra

Premierul Ludovic Orban a transmis luni un mesaj celor care isi serbeaza onomastica si a precizat ca Sfantul Andrei poate fi sarbatorit cu aceeasi credinta si din casele oamenilor, in familie. La.

150 de milioane de euro, alocati pentru investitiile de modernizare si inlocuire a echipamentelor din ATI. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Luni seara, premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in timpul vizitei la Institul Cantacuzino, care este situatia evaluarii realizate la nivel national in sectiile ATI, dar si unde au fost descoperite o serie de.

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date. Cum se vor desfasura ceremoniile in conditii de pandemie

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita in prezent pe 1 decembrie, iar aceasta data, stabilita printr-o lege promulgata in 1990, marcheaza un moment important din istoria romanilor, cel in care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu Romania, in 1918. Prin Legea nr. 10 din 31 iulie 1990, data de 1 decembrie a fost adoptata ca zi nationala si sarbatoare publica in Romania. in acest an, Ziua Nationala vine intr-o perioada complicata din punct de vedere sanitar, iar ceremoniile se vor desfasura in conditii cu totul speciale, fara traditionala defilare a militarilor si tehnicii de lupta si fara ca avioanele sa mai survoleze spatiul aerian.

1 decembrie, Ziua Nationala. Ceremoniile care vor avea loc in Bucuresti si provincie

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi marcata cu totul altfel, fara parada militara traditionala si defilarea la care participau mii de oameni. Cu toate acestea, o .

1 decembrie, Ziua Nationala. Ceremoniile care vor avea loc azi in Bucuresti si provincie

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi marcata cu totul altfel, fara parada militara traditionala si defilarea la care participau mii de oameni. Cu toate acestea, o .

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA BUCOVINEI: Responsabilitatea noastra este sa-i asiguram un nivel de dezvoltare in pas cu prezentul

Premierul Ludovic Orban transmite, astazi, un mesaj de Ziua Bucovinei si subliniaza responsabilitatea de a asigura acestei regiuni un nivel de dezvoltare in pas cu prezentul.

LUDOVIC ORBAN: Astazi este un bun prilej sa reflectam asupra exemplelor de unitate din istoria noastra

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis marti, cu ocazia Zilei Nationale, ca astazi, cand ne vedem nevoiti, din cauza pandemiei, sa marcam Ziua Nationala fara parade, defilari si alte evenimente intrate in traditie, este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in anii trecuti, asupra exemplelor de unitate din istoria noastra. El indeamna sa privim contextul actual ca pe un nou moment crucial al destinului nostru, pe care il putem depasi cu bine dand dovada de coeziune si maturitate sociala.

LUDOVIC ORBAN: PSD sa stea in afara puterii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )