Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premierul May va schimba legislatia pentru drepturile omului pentru a combate terorismul din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul May va schimba legislatia pentru drepturile omului pentru a combate terorismul din Marea Britanie

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a declarat ieri noapte ca este pregatita sa schimbe legislatia pentru protectia drepturilor omului, daca aceasta va sta in calea combaterii unor suspecti de terorism. in acest sens, premierul conservator vrea sa usureze deportarea suspectilor straini si sa restrictioneze libertatile si miscarile celor care reprezinta o amenintare, relateaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul May sustine ca ar putea sa schimbe legislatia pentru drepturile omului pentru a combate terorismul din Marea Britanie

Theresa May a declarat ca este pregatita sa modifice legislatia privind protectia drepturilor omului, daca aceasta este solutia combaterii terorismului. in acest sens, premierul Marii Britanii.

Theresa May este pregatita sa reduca drepturile omului pentru a combate terorismul

Premierul britanic, Theresa May, a declarat marti ca ar slabi protejarea drepturilor omului pentru a face mai facila deportarea sau oprirea deplasarii pentru jihadistii suspectati asupra carora nu exista suficiente dovezi pentru a-i acuza, noteaza Reuters.

Modificari legislative. Cum se vor schimba ajutoarele pentru incalzire, din 2018

Ajutoarele pentru incalzire vor fi inlocuite, incepand cu aprilie 2018, de asa-numitul supliment de inlocuire, o componenta a venitului minim de incluziune. Prin noua lege, pragul de venit maxim pentru a primi ajutorul scade, iar valoarea subventiilor va creste pentru unii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )