Libnet.ro
UNICEF

18:45

Premierul Mihai Tudose precizeaza ce contribuie la cresterea economica a Romaniei

România Liberă România Liberă,
Premierul Mihai Tudose precizeaza ce contribuie la cresterea economica a Romaniei

Premierul Mihai Tudose sustine ca fondurile europene sunt unul dintre principalele motoare de crestere economica si dezvoltare a Romaniei. Totodata, seful Executivului a precizat ca au fost acreditate toate autoritatile de management si au fost transmise spre decontare facturi de peste 170 de milioane de euro. continuă pe România Liberă

Centenarul bataliei de la Marasesti: Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose, prezenti la ceremonia comemorativa(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa duminica la ceremoniile organizate la Marasesti, cu ocazia comemorarii Centenarului Bataliei de la Marasesti din timpul Primului Razboi.

Premierul Mihai Tudose: Azi vom avea in prima lectura proiectul legii parteneriatului public-privat

Premierul Mihai Tudose a anuntat vineri ca guvernul va avea azi in prima lectura proiectul legii parteneriatului public-privat, insotit de norme.

Mihai Tudose, criticat dupa gluma la adresa Simonei Halep. Va somez public sa va cereti scuze!

Premierul Mihai Tudose a primit numeroase critici dupa gluma sa cu privire la necesitatea schimbarii legii privind indemnizatiile pentru cresterea copilului, inainte ca Simona Halep sa.

Salarii mai mari cu 15% pentru politisti. Mihai Tudose: Astazi reparam o nedreptate

Guvernul va repara o nedreptate in ceea ce priveste salarizarea cadrelor din Ministerul de Interne, a anuntat premierul Mihai Tudose, in debutul sedintei de Guvern de.

Surse: Cearta in PSD intre Olguta Vasilescu, Mihai Tudose si Liviu Dragnea. De la ce a pornit scandalul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose s-au contrat dur cu Lia Olguta Vasilescu din cauza pensiilor speciale si a plafonarii indemnizatiilor pentru cresterea copilului, au declarat surse din PSD pentru Adevarul. Liviu Dragnea si Mihai Tudose au, la randul lor, o relatie tensionata, generata de insistentele Gabrielei Firea de a primi ELCEN.

Guvernul umbla la banii mamicilor. C-asa e-n tenis! Mihai Tudose: Sa speram ca nu naste si Rodica Stanoiu, ca la ce pensie are ar trebui sa vindem arhiva SIPA ca sa o platim |ACADEMIA CATAVENCU

E greu sa fii in pielea premierului Mihai Tudose, cunoscut in popor si sub numele de Mihaita Doua Doze Two dose). in campania electorala, Liviu Dragnea a promis electoratului PSD asta pe care-l injura incorect politic fosta ministra a Justitiei, Raluca Pruna) cate-n luna si in stele, iar premierul trebuie acum, dupa ce seful sau de partid si-a vazut sacii-n caruta, sa faca rost de bani.

Tudose lauda campania extraordinarapentru vaccinare. Bodog: in doua saptamani, rata de vaccinare a crescut de patru ori

Premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pentru campania pro-vaccinare demarata la nivelul ministerului, campanie sprijinita si de presa. Exprim multumirile.

Fondurile europene - unul dintre principalele motoare de crestere economica si dezvoltare ale tarii

Fondurile europene reprezinta unul dintre principalele motoare de crestere economica si dezvoltare ale tarii noastre, considera premierul Mihai Tudose, care anunta ca au fost transmise spre decontare facturi in valoare de peste 170 de milioane de euro.

Avem 5,7% crestere economica, 4,85 milioane de salariati, iar somajul este la minimul istoric

Tara noastra are o crestere economica de 5,7%, a anuntat, ieri, premierul Mihai Tudose, precizand ca in Romania sunt 4,85 milioane de salariati, iar rata somajului a ajuns la minimul istoric de 5,3%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )