Libnet.ro
UNICEF

14:01

Premierul Olandei: Romania va intra in Schengen cand se va conforma statului de drept

Hotnews Hotnews,
 Premierul Olandei: Romania va intra in Schengen cand se va conforma statului de drept

Premierul olandez Mark Rutte, aflat la Sibiu pentru a participa la summitul informal al liderilor UE, a declarat joi ca Romania va putea intra in spatiul Schengen dupa ce va incepe sa respecte valorile democratiei si ale statului de drept, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Premierul Olandei: Romania nu merge in directia corecta pentru a fi acceptata in spatiul Schengen. Reactia lui Dancila

Premierul olandez, Mark Rutte, a declarat joi, la summitul UE de la Sibiu, ca Romania va fi primita in spatiul Schengen cand va veti conforma tuturor regulilor statului de drept. Cateva ore mai tarziu premierul Viorica Dancila a venit cu o replica si a subliniat ca decizia este una politica si ca tara noastra indeplineste toate criteriile pentru aderare.

Premierul Olandei, la Summit-ul de la Sibiu: Romania va fi pregatita de admiterea in spatiul Schengen cand se va conforma regulilor statului de drept si democratiei

Premierul olandez,Mark Rutte, a declarat joi, la summitul UE de la Sibiu, ca Romania nu este inca pregatita pentru aderarea la spatiul Schengen. Potrivit acestuia, tara noastra nu s-a conformat regulilor.

Premierul Olandei, mesaj pentru romani: Veti adera la Schengen, cand veti respecta regulile statului de drept. Nu va indreptati in directia buna!

Premierul Olandei, Mark Rutte, a declarat joi, la Sibiu, inaintea Summitului UE, ca tara noastra va adera la Spatiul Schengen cand va respecta toate regulile statului de drept si ale democratiei. Cand veti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )