Libnet.ro
UNICEF

07:46

Premierul Orban: Acest Parlament tine prizoniera intreaga societate romaneasca si el nu poate fi suportul unui program de guvernare care sa duca la dezvoltarea Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Orban: Acest Parlament tine prizoniera intreaga societate romaneasca si el nu poate fi suportul unui program de guvernare care sa duca la dezvoltarea Romaniei (VIDEO)

Actualul Parlament tine prizoniera intreaga societate romaneasca si nu poate fi suportul unui program de guvernare care sa duca la dezvoltarea Romaniei, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a reiterat,. continuă pe B1

Premierul Orban: Autostrada Unirii reprezinta o prioritate pentru noi. Vom sustine finantarea transoanelor de autostrada din fonduri europene

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca Autostrada Unirii reprezinta o prioritate pentru Guvern, iar Executivul va sustine finantarea tronsoanelor din acest proiect din fonduri europene.

Premierul Orban, despre dezvoltarea greoaie a Moldovei: Au preferat partidul de stanga, care a promis marea cu sarea, si care a livrat praful de pe toba pentru moldoveni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, la Iasi, ca o cauza pentru lentoarea cu care s-a dezvoltat Moldova ar putea fi decizia moldovenilor de a vota preponderent cu PSD, la majoritatea tururilor de scrutin din Ro.

Presedintele Iohannis si premierul Orban merg, vineri, la Iasi. Ce evenimente vor avea loc in inima Moldovei, la 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Ludovic Orban se deplaseaza la Iasi, vineri, 24 ianuarie, pentru a lua parte la evenimentele dedicate implinirii a 161 de la Unirea Principatelor Romane, unul di.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )