Libnet.ro
UNICEF

11:45

Premierul Orban ii cere ministrului Tataru s-o demita pe Sorina Pintea de la spitalul din Baia Mare

România Liberă România Liberă,
Premierul Orban ii cere ministrului Tataru s-o demita pe Sorina Pintea de la spitalul din Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a atras atentia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, ca trebuie sa o demita. continuă pe România Liberă

Orban ii cere lui Tataru s-o demita pe Pintea de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in debutul sedintei de guvern de joi, sa uzeze de prerogativele dobandite pe durata starii de urgenta si sa o demita pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare. Amintim ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, cercetata intr-un dosar de luare de mita, s-a razgandit si a revenit asupra deciziei de a demisiona de la sefia Spitalului Judetean.

Presedintele Iohannis si premierul Orban se deplaseaza la Centrul de Conducere a Interventiei

Presedintele Iohannis si premierul Orban se vor afla, miercuri, 8 aprilie, la Centrul National de Co.

Premierul Orban i-a cerut ministrului Tataru sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia SJU Maramures

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Maramures, in debutul sedintei de Guvern de joi, de.

Premierul Orban i-a cerut ministrului Tataru sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean din Baia Mare (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Costantin Opris din Baia Mare, in debutul.

Ludovic Orban cere demiterea Sorinei Pintea

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Orban i-a spus lui Tataru sa uzeze de prerogativele pe care le are, ca urmare a faptului ca spitalele judetene au trecut din subordinea Consiliilor Judetene la Ministerul Sanatatii.

Orban cere inchiderea Aeroportului Cluj: Este inadmisibil ce s-a intamplat acolo

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Bode, inchiderea aeroportului din Cluj, dupa ce peste 1. 000 de persoane care urmau sa plece cu curse charter la munca in Germania au stat inghesuite in parcarea aeroportului, spunand ca este inadmisibil ce s-a intamplat acolo.

Premierul Orban este pregatit sa interzica exporturile de cereale

Premierul Ludovic Orban a acuzat joi, in sedinta de Guvern, un dezmat al exporturilor de cereale s.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )