Libnet.ro
UNICEF

09:00

Premierul Orban: Cred ca e timpul ca Romania sa se duca in directia in care vor intreprinzatorii, oamenii cu initiativa

Hotnews Hotnews,
 Premierul Orban: Cred ca e timpul ca Romania sa se duca in directia in care vor intreprinzatorii, oamenii cu initiativa

Prim-ministrul Ludovic Orban a afirmat miercuri seara ca este timpul ca Romania sa se duca in directia in care vor s-o duca intreprinzatorii, oamenii cu initiativa, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Premierul Orban anunta ce pastreaza si ce abroga din fatidica Ordonanta 114

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul isi va suma raspunderea pentru modificarea Ordonantei 114, astfel incat sa anuleze prevederile din sectoarele energie, bancar, comunicatii si pensii, insa nu se vor atinge de sectorul constructiilor.

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv PNL. Anuntul facut de premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni,la sedinta Biroului Executiv al PNL. Seful statului a declarat ca vrea sa traga o concluzie dupa campania electorala pe care a desfasurat-o impreuna cu.

E oficial: cel mai raspandit nume din Romania este Popa. Care este situatia in alte tari din Europa...sau din Coreea de Nord (FOTO)

Numele de Popa este cel mai frecvent utilizat in Romania, iar in Republica Moldova cel mai des utilizat este Rusu, se arataintr-un studiu conceput de firma NetCredit. O alta concluzie a raportului.

Victor Ponta, anunt transant! Ce se va intampla cu Pro Romania, dupa scandalurile care au rupt partidul

Victor Pontaa declarat, marti, la Bacau, canu s-a pus niciodata problema ca PRO Romania sa intre la guvernare si a afirmat ca, in opinia sa, ca partidul va ramane in opozitie pana in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )