Libnet.ro
UNICEF

08:15

Premierul Orban, dupa ce proiectul pentru alegerea indirecta a sefilor de Consilii Judetene a fost avizat negativ: Oricat as fi de hotarat si de curajos, totusi sunt anumite lucruri peste care nu poti sa treci (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Orban, dupa ce proiectul pentru alegerea indirecta a sefilor de Consilii Judetene a fost avizat negativ: Oricat as fi de hotarat si de curajos, totusi sunt anumite lucruri peste care nu poti sa treci (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, marti seara, de ce Guvernul a renuntat la ordonanta privind alegerea indirecta a sefilor de Consilii Judetene, proiect de act normativ ce primise aviz negativ de la Ministerul. continuă pe B1

Ipocrizie marca PNL. Baronii locali vor fi alesi cum a decis PSD.Predoiu a dat aviz negativ pentru alegerea indirecta a sefilor de CJ. Care e motivul

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a avizat negativ proiectul de ordonanta de urgenta prin care presedintii de Consilii Judetene urmau sa fie alesi indirect, prin votul consilierilor judeteni, masura care ar fi redus influenta baronilor locali. Motivul: s-ar schimba sistemul electoral cu mai putin de un an inainte. insa Guvernul tocmai si-a angajat raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Acolo ramane tot vot direct.

Guvernul renunta la ordonanta privind alegerea indirecta a sefilor de Consilii Judetene. Decizia, transferata la Parlament

Guvernul renunta la ordonanta de urgenta care prevedea alegerea sefilor de Consilii Judetene dintre si de catre consilierii judeteni, dupa ce proiectul de act normativ a primit aviz negativ de la Ministerul Justitiei. Catalin Predoiu a precizat ca proiectul are o problema din punct de vedere constitutional, comentand ca reglementare nu este, in acest moment in puterea Guvernului, ci a parlamentului.

Guvernul renunta la ordonanta privind alegerea indirecta a sefilor de Consilii Judetene. Predoiu: Solutia este in Parlament

Guvernul renunta la ordonanta privind alegerea indirecta a sefilor de Consilii Judetene,dupa ce proiectul de act normativ a primit aviz negativ de la Ministerul Justitiei siAutoritatea Electorala Pe.

Guvernul renunta la ordonanta privind alegerea indirecta a sefilor de Consilii Judetene

ACTUALIZARE - OUG privind alegerea presedintilor de consilii judetene a fost retrasa de pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, deoarece proiectul de act normativ a fost avizat negativ de Ministerul Justitiei si de AEP. --- *ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Putem sa fim extrem de multumiti de rapiditatea cu care am gasit solutii la multitudinea de probleme cu care am fost confruntati datorita administrarii catastrofale a treburilor publice in ultimii ani.

Orban: Dupa evaluarea mea, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca din punctul sau de vedere motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot, potrivit Mediafax.

Motiunea de cenzura va fi citita luni in Parlament. Orban: Dupa evaluarea mea, nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, din punctul sau de vedere, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot.

Premierul Orban pregateste anticipatele. Ordonanta, pe masa Guvernului

Plan secret al lui Ludovic Orban: surse politice au declarat, pentru Antena 3, ca in sedinta de Guvern de marti ar urma sa fie adoptata o Ordonanta de Urgenta prin care se pregatesc alegerile anticipate.

Premierul Orban vrea modificarea Legii pensiilor

Premierul Ludovic Orban elucideaza misterul majorarii pensiilor, astfel ca, in cele din urma, marirea va avea loc.

Catalin Predoiu: Proiectul pentru desfiintarea Sectiei speciale va fi pus in dezbatere publica in zilele urmatoare

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a precizat ca proiectul privind desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie este in stadiul de finalizare, fiind o chestiune de zile pana cand va.

SENTINTA INSTANTEI DE FOND: Valeriu Zgonea - trei ani dupa gratii pentru trafic de influenta

Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost condamnat, ieri, de magistratii instantei de fond -Tribunalul Bucuresti - la trei ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care este acuzat de DNA ca a intervenit pentru numirea fiicei unui consilier judetean in Buzau intr-o importanta func-tie publica. Prin dispozitivul sentintei, instanta de fond a mai dispus mentinerea masurii asiguratorii pana la concurenta sumei de 62. 143 lei. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )