Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Orban retrage de la publicare Ordonantele de Urgenta privind fondurile europene

România Liberă România Liberă,
Premierul Orban retrage de la publicare Ordonantele de Urgenta privind fondurile europene

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca retrage de la publicarea in Monitorul Oficial textele Ord. continuă pe România Liberă

Ordonanta de Urgenta privind reforma in sanatate a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind reforma in sanatate a fost publicata, miercuri seara, in Monitorul Oficial. Ordonanta, care prevede liberalizarea programelor nationale de sanatate, a fost criticata de medici, specialisti si politicieni.

Turcan anunta retragerea OUG privind fondurile europene, pentru a nu lasa CE suspiciunea ca ar avea slabiciuni

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat, joi, ca din cele 25 de ordonante de urgenta adoptate in ultima sedinta inainte de demiterea Guvernului, 18 au fost publicate in Monitorul Oficial si mai sunt inca doua care asteapta publicarea, mentionand ca ordonantele care se refera la fondurile europene au fost retrase pentru a nu lasa Comisiei Europene nici cea mai mica suspiciune ca acestea ar avea ceva slabiciuni.

Momente rare cu premierul Orban. Care este adevarata sa pasiune - VIDEO

Postura de premier nu il face pe Ludovic Orban sa renunte la adevarata sa pasiune. Orban a declarat ca nu a renuntat la cantatul la chitara. De altfel, seful PNL nu a fugit niciodata de microfon si scena.

Premierul Orban, intalnire cu reprezentantii partidelor la Palatul Victoria pe tema convocarii alegerilor anticipate

Premierul Ludovic Orban se intalneste, marti, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai partidelor parlamentare pe tema convocarii alegerilor anticipate, potrivit Biroului de presa al Guvernului.

Victor Costache: Ordonanta de Urgenta privind spitalele private a fost publicata in Monitorul Oficial

Ministrul Sanatatii, VIctor Costache a anuntat ca ordonanta de urgenta ce liberalizeaza accesul spitalelor private la programele nationale de sanatate a fost publicata in Monitorul Oficial miercuri dupa-amiaza.

Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea programelor nationale de sanatate a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta care prevede ca serviciile medicale suportate din Fondul unic de Asigurari Sociale se pot derula atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati a fost publicata in Monitorul Of.

UPDATE Victor Costache: Ordonanta de Urgenta privind spitalele private a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta care prevede ca pacientii cu boli cronice - care sufera de boli cardiovasculare, cancer, diabet, boli neurologice, tuberculoza, HIVSIDA - dar si cei care reprezinta urgente medicale, vor putea fi tratati si in spitalele private a fost publicata miercuri dupa-amiaza in Monitorul Oficial, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache. Dupa anuntul ministrului, ordonanta nu era insa disponibila in forma electronica pe care o publica Monitorul Oficial. Aceasta a fost publicata in cursul serii de miercuri. Cum vei putea sa te tratezi la spital privat fara sa scoti bani din buzunar. Tot ce trebuie sa stii despre tratamentele pe care statul promite ca le va plati integral la privat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )