Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premierul Orban sustine ca vor fi schimbate conducerile CNAS si de la Spitalul Fundeni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Orban sustine ca vor fi schimbate conducerile CNAS si de la Spitalul Fundeni

Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), dar si cea de la Institutul Clinic Fundeni vor fi schimbate, sustine premierul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban anunta schimbari majore la conducerile CNAS si la Spitalul Fundeni

Ar putea fi introdusa o taxa pentru prima inmatriculare a masinilor. Premierul Orban: Cand vom ajunge la o formula care sa fie acceptabila la nivelul Comisiei Europene o vom anunta public

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, ca sustine introducerea unei taxe pentru autoturismele aflate la prima inmatriculare, care sa fie conditionata de cat de poluanta este masina, dar ca oricum ea va fi.

Presedintele Iohannis, premierul Orban si noii ministri, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la P.

Presedintele Iohannis, premierul Orban si noii ministri, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la Palatul Victoria, dupa ceremonia de depunere a juramantului investitura. Guvernul Ludovic Orban a fost invest.

COMANDAMENT DE IARNA, la Palatul Victoria. Premierul Orban a dat chemarea

Premierul Ludovic Orban a convocat comandamentul de iarna, joi, la ora 21. 00, la Palatul Victoria. Potrivit unui anunt publicat pe site-ul Guvernului, la cvomandament mai participa viceprim-ministrul Raluca.

Institutul Cantacuzino ar putea fi demilitarizat. Premierul Orban: Trebuie vazut daca trecerea sa la MApN a produs efecte pozitive sau nu

Guvernul Orban va analiza efectele produse de trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale, care pana anul trecut era la Ministerul Sanatatii, astfel ca acesta ar putea fi de.

Reactia Sorinei Pintea, dupa ce premierul Orban a afirmat ca nu mai sunt bani de salarii in Sanatate: Nu este cazul sa inducem panica in sistem

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a catalogat drept hazardata declaratia lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a afirmat ca nu mai sunt bani de salarii in sectorul sanitar. Rectificarea.

Un fost ministru PSD, replica pentru premierul Orban dupa ce acesta a criticat angajatii din Palatul Victoria

Alexandru Petrescu,ministrul demis al Comunicatiilor, a scris un mesaj pe Facebook in care iirecomanda premierului Ludovic Orban sa se consulte si sa conlucreze cu oamenii din administratia.

Premierul Orban merge pe linia PSD si promite cresterea salariului minim

Noul premier, Victor Orban, a anuntat, miercuri, ca promisiunea care fusese lansata de Guvernul Danc.

Premierul Orban: Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, dupa sedinta de guvern, ca va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )