Libnet.ro
UNICEF

23:00

Premierul Orban vrea ca infiintarea si extinderea retelelor de gaze din tara sa se faca cu fonduri europene

Hotnews Hotnews,
 Premierul Orban vrea ca infiintarea si extinderea retelelor de gaze din tara sa se faca cu fonduri europene

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, la Horezu, ca infiintarea si extinderea retelelor de gaze reprezinta o prioritate pentru Guvern si ca va negocia cu Uniunea Europeana ca aceste investitii sa se realizeze cu fonduri europene. continuă pe Hotnews

Premierul Orban vrea ca extinderea retelelor de gaze din tara sa se faca cu fonduri europene: Romania nu are conectata la retea decat 36% din populatie

Premierul Ludovic Orban a stabilit ca prioritate pentru guvernul infiintarea si extinderea retelei de gaze cu fonduri europene obtinute prin exercitiu financiar 2021-2027 al Uniunii Europene. inca de.

Orban vrea lista completa de candidati liberali la primarii, pana la 15 martie

Candidatii pentru functia de primar trebuie nominalizati pana la 1 martie in toate localitatile, a anuntat, astazi, presedintele PNL Ludovic Orban si a mentionat, potrivit Agerpres, ca se va decide daca Partidul National Liberal si Uniunea Salvati Romania vor avea un candidat comun la Primaria Municipiului Bucuresti.

Premierul Orban a cerut, vineri, rezolvarea situatiei privind sediul Academiei de Muzica din Cluj

Ludovic Orban a solicitat membrilor Executivului sa rezolve problema Academiei de Muzica din Cluj. Premierul a cerut ca, in sedinta de luni a Guvernului, sa existe un proiect de hotarare pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici in vederea construirii unui nou sediu, conform Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )