Libnet.ro
UNICEF

21:45

Premierul Ponta va avea o intrevedere, luni, cu directorul FMI Christine Lagarde

B1 B1,
Premierul Ponta va avea o intrevedere, luni, cu directorul FMI Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se va intalni cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, intrevederea urmand sa aiba loc luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria. Directorul general. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta se intalneste cu directorul FMI

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17,00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul.

Premierul Victor Ponta se intalneste luni cu directorul general al FMI, Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul Guvernului, citat de Agerpres.

Ponta se va intalni maine cu directorul FMI

Premierul Ponta se va intalni, maine, la ora 17. 00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit surselor de presa.

Premierul Ponta, despre procesul lui Fenechiu: Sper sa fie achitat

Primul-ministru Victor Ponta afirma ca spera ca ministrul Relu Fenechiu sa fie achitat, vineri, de ICCJ, spunand ca va avea o discutie cu acesta. O sa vorbesc cu dansul, sper sa fie achitat, a spus Ponta,.

Premierul Ponta, despre procesul ministrului Relu Fenechiu: Sper sa fie achitat

Primul-ministru Victor Ponta afirma ca spera ca ministrul Relu Fenechiu sa fie achitat, vineri, de ICCJ, spunand ca va avea o discutie cu acesta. O sa vorbesc cu dansul, sper sa fie achitat, a spus Ponta,.

Punctul de intalnire. Premierul Ponta, tur de forta in capitale importante

Premierul Victor Ponta a vizitat, in numai 12 luni, capitale importante ale lumii, pe fondul acuzatiilor basiste ca USL duce Romania in Rusia si e antioccidental. Iata vizitele premierului Ponta si.

Fenechiu: M-am intalnit sambata cu premierul Ponta si i-am predat mandatul de la Ministerul Transporturilor

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a precizat ca s-a intalnit sambata cu premierul Victor Ponta pentru a-i preda mandatul de la Ministerul Transporturilor. M-am intalnit cu premierul si i-am predat mandatul.

Premierul Ponta preia interimatul la Transporturi: Sunt multumit ca Fenechiu a fost un ministru bun

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca va prelua interimatul la conducerea Ministerului Turismului, dupa ce ministrul in functie Relu Fenechiu a spus ca demisioneaza, in urma condamnarii la cinci ani de.

Premierul Ponta a anuntat planul national de investitii, prin care se vor crea cel putin 50.000 de locuri de munca

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, lansarea unui plan national de investitii, prin care guvernul isi propune sa atraga, pana la sfarsitul anului, investitii de minimum 10 miliarde de euro in.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )