Libnet.ro
UNICEF

20:30

Premierul Ponta: Poate ar fi drept ca presedintele Traian Basescu sa nu aiba mandat intreg

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta: Poate ar fi drept ca presedintele Traian Basescu sa nu aiba mandat intreg

Premierul Victor Ponta a declarat ca se gandeste ca poate ar fi drept ca presedintele Traian Basescu, la cat a incalcat Constitutia, sa nu aiba mandat intreg, astfel incat sa nu primeasca pensie. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2014. Presedintele Traian Basescu, invitat la Realitatea TV, de la ora 21.00

Presedintele Traian Basescu este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Jocuri de putere difuzata de postul Realitatea TV.

Presedintele Traian Basescu a semnat un decret privind infiintarea Ambasadei Romanei in Estonia

Presedintele Traian Basescu, a semnat luni, decretul privind infiintarea Ambasadei Romanei in Republica Estonia, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Pana acum, reprezentarea.

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu: Sunt convins ca nu au fost paparazzi cei care le-au filat pe doamna Udrea si Bica

Presedintele Traian Basescu este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Jocuri de putere difuzata de postul Realitatea TV.

Traian Basescu: Cel care ma va inlocui, sa continue consolidarea statului de drept si sa faca o Romanie frumoasa

Presedintele Traian Basescu a declarat ca dupa 10 ani e momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte si vrea ca cel care o sa-l inlocuiasca la sefia tarii sa continue consolidarea statului de drept si sa faca o Romanie frumoasa.

Ionel Nitu: Traian Basescu ar putea viza functia de presedinte al Republicii Moldova?

Presedintele Traian Basescu vrea sa obtina, in mod simbolic, cetatenia moldoveneasca.

Sesizarea lui Traian Basescu privind abrogarea articolului referitor la presiuni asupra justitiei va fi discutata marti de CCR

Presedintele Traian Basescu sustine ca incriminarea anumitor fapte ce au rolul de a influenta sau intimida magistratul este in acord cu recomandarea Comisiei Europene privind introducerea unui cadru clar privind interdictia de a critica hotarari judecatoresti si de a submina activitatea magistratilor sau de a face presiuni asupra acestora.

Traian Basescu cere demisia ministrilor Titus Corlatean si Bogdan Stanoevici: Grave deficiente la organizarea votului in strainatate

Presedintele Traian Basescu a acuzat duminica existenta unor grave deficiente in organizarea procesului electoral in sectiile de votare din strainatate si cere demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, si a ministrului pentru Romanii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, intr-un comunicat publicat imediat dupa anuntarea primelor estimari ale votului la prezidentiale.

Traian Basescu: Este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, in jurul orei 10. 45, la sectia de vot de la Liceul Xenopol, unde a declarat ca alegerile prezidentiale din acest an reprezinta momentul schimbarii unui mod de a.

Traian Basescu: Este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte

Presedintele Traian Basescu a votat, duminica dimineata, la ora 10:45, la Colegiul AD Xenopol din Bucuresti. Este clar pentru mine ca e momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte. Dupa 10 ani va veni alt.

Traian Basescu a votat la Colegiul A.D. Xenopol: Este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a votat, duminica dimineata, la ora 10:45, la Colegiul A. Xenopol din Bucuresti. Este clar pentru mine ca e momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte. Dupa 10 ani va veni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )