Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Ponta solicita sustinerea Bacalaureatului profesional chiar daca presedintele isi mai doreste din cand in cand sa fie prim-ministru

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta solicita sustinerea Bacalaureatului profesional chiar daca presedintele isi mai doreste din cand in cand sa fie prim-ministru

Prim-ministrul Victor Ponta i-a cerut ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa sustina in continuare in Parlament adoptarea Legii care introduce Bacalaureatul profesional, informeaza Mediafax. Chiar daca. continuă pe Antena3

Ponta cere ca Legea Bacalaureatului profesional sa fie sustinuta in continuare, in pofida ...

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa sustina in continuare in Parlament adoptarea Legii care introduce Bacalaureatul profesional, chiar daca presedintele Traian Basescu isi mai doreste din cand in cand sa fie prim-ministru, informeaza Mediafax. Chiar daca presedintele din cand in cand isi mai doreste sa fie prim-ministru si nu-i place cum e cu Bac-ul, va rog sa mergeti in Parlament sa sustineti adoptarea legii pentru a gasi solutia corecta, asa .

Victor Ponta cere ministrului Educatiei sa sustina legea Bacalaureatului Profesional: Presedintele din cand in cand isi doreste sa fie prim-ministru

Premierul Victor Ponta l-a incurajat miercuri, in deschiderea sedintei de guvern, pe ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu sa mearga in Parlament si sa sustina adoptarea legii Bacalaureatului Profesional chiar daca presedintele din cand in cand mai isi doreste sa fie prim-ministru si nu ii place cum e cu bacul. Ponta: Sper sa avem bani pentru indemnizatia pentru mame.

ULTIMA ORA Traian Basescu a trimis in Parlament la reexaminare legea care prevede introducerea Bacalaureatului Profesional

Presedintele Traian Basescu a trimis Parlamentului la reexaminare legea care prevede introducerea Bacalaureatului Profesional. Consideram ca introducerea bacalaureatului profesional la o data ulterioara inceperii anului scolar, precum si insuficienta reglementare a acestuia, este de natura sa afecteze calitatea invatamantului si buna desfasurare a examenului de bacalaureat pentru anul viitor, se arata in motivarea cererii de reexaminare publicata pe site-ul administratiei prezidentiale. Stire in curs de actualizare.

Cristian Preda: Sper ca respingerea bacalaureatului profesional sa nu fie motiv de suspendare

Europarlamentarul Cristian Preda sustine argumentele sefului statului din cererea de reexaminare a instituirii bacalaureatului profesional, mentionand ca spera ca refuzul promulgarii legii sa nu fie considerat.

Basescu cere REEXAMINAREA Legii care introduce BACALAUREATULUI PROFESIONAL.

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea Legii care introduce Bacalaureatul profesional, sustinand ca insuficienta reglementarea a acestuia este de natura sa afecteze calitatea invatamantului si buna desfasurare a examenului de Bacalaureat pentru anul viitor, informeaza Mediafax. Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, cererea de reexaminare asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 73/2010 pentru modificarea Legii invatamantului nr. 84/1995, se arata .

Premierul Ponta, dispus sa modifice Legea energiei

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma cu cateva minute, ca este dispus sa colaboreze cu investitorii pentru a modifica noua Lege a Energiei pentru a nu mai exista disfunctionalitati in functionarea tranzactiilor.

Ce parere are premierul Ponta despre delegarea Codrutei Kovesi la Bruxelles

Victor Ponta a declarat ca decizia privind delegarea Codrutei Kovesi la Bruxelles pentru a se ocupa de MCV i-a apartinut ministrului Justitiei, Mona Pivniceru. Acesta a precizat ca nu este nici in favoarea.

Premierul Ponta a prezentat cele 15 bombe cu ceas mostenite de la guvernarea PDL

Victor Ponta a prezentat, luni, cele 15 bombe cu ceas pe care Executivul sau le-a mostenit de la guvernarea PDL. Acesta s-a confruntat in cele cinci luni de mandat cu grave probleme lasate de fostele Cabinete, pe.

Premierul Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii privind privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta a avut o intrevedere, la sediul Guvernului, cu ambasadorul rus la Bucuresti pentru a discuta chestiuni legate de viitoare privatizare a combinatului Oltchim. La intalnirea celor doi au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )