Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat participarea la Gala BURSA de maine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat participarea la Gala BURSA de maine

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat participarea la Gala BURSA de maine seara, de la Palatul Parlamentului, unde, impreuna cu numeroase personalitati din piata de capital, piata bancara, din afaceri si din politica, vom sarbatori cei douazeci si noua de ani de aparitie neintrerupta a ziarului BURSA. continuă pe Ziarul Bursa

Lia Olguta Vasilescu, reactie exploziva dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a demis-o din Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis un rand de reprezentanti PSD din aparatul de stat, adaugand ca placerea cea mai mare a fost eliberarea din functia de consilier al.

Ludovic Orban: Adina Valean a primit votul comisiei JURI pentru candidatura la functia de comisar european

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Adina Valean a primit, in unanimitate, votul Comisiei pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European JURI) privind candidatura pentru functia de comisar european din partea Romaniei, noteaza Agerpres.

Premierul Ludovic Orban: Am demis-o pe Lia Olguta Vasilescu. Am eliberat-o de aceasta grija (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, in sedinta de guvern ca a mai demis inca un rand de oameni din PSD, printre care si Lia Olguta Vasilescu. Am mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD,.

Ludovic Orban: Am mai demis un rand de reprezentanti ai PSD, printre care Olguta Vasilescu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis un rand de reprezentanti PSD din aparatul de stat, adaugand ca placerea cea mai mare a fost eliberarea din functia de consilier al.

inca un val epurare a social-democratilor din Guvern. Ludovic Orban: Cea mai mare placere mi-a facut sa o demit pe Olguta Vasilescu

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca a initiat inca un val de demiteri ai reprezentantilor PSD, printre acestia aflandu-se si Olguta Vasilescu, care era consilierul premierului. Am eliberat-o de aceasta grija ca sa se ocupe de campanie n. red. : prezidentiala), a precizat Orban.

LUDOVIC ORBAN: in doua-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului

Premieurl Ludovic Orban a anuntat luni ca in doua-trei luni va avea loc etapa a doua a restructurarii Guvernului, care va viza agentii, autoritati si structuri din subordinea Guvernului si a ministerelor.

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

Viorica Dancila nu se dezminte! O noua GAFA, chiar in timp ce vorbea despre greselile de exprimare din trecut: L-a confundat, din nou, pe premierul Romaniei cu cel al Ungariei

Viorica Dancila gafeaza din nou, chiar in timp ce incerca sa explice greselile de exprimare din trecut. Liderul PSD l-a confundat din nou, in direct la TV, pe premierul Ludovic Orban cu prim-ministrul.

Ludovic Orban a votat. Mesajul premierului dupa vot: Cine se scoala de dimineata departe ajunge

Ludovic Orban, premierul Romaniei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la doar o ora dupa deschiderea urnelor de vot. Proaspatul premier a votat la Scoala nr. 1 Dobroiesti, din judetul Ilfov. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este .

Ludovic Orban, la implinirea a 24 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu: A fost intre primii oameni politici care au vazut drumul Romaniei alaturi de statele europene si euroatlantice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj, la implinirea a 24 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu, lider al opoizitiei de dupa 1989, pe care l-a descris drept un lider vizionar si unul dintre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )