Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Romaniei merge, luni, in Polonia: Ludovic Orban participa la ceremonia pentru marcarea a 75 de ani de la eliberarea lagarului nazist Auschwitz-Birkenau

B1 B1,
Premierul Romaniei merge, luni, in Polonia: Ludovic Orban participa la ceremonia pentru marcarea a 75 de ani de la eliberarea lagarului nazist Auschwitz-Birkenau

Premierul Ludovic Orban desfasoara o vizita in Polonia, la Auschwitz-Birkenau, luni, cand va avea loc o ceremonie pentru marcarea a 75 de ani de la eliberararea lagarului nazist, cu prilejul Zilei internationale. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa la manifestarile Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate .

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Presedintele si premierul Romaniei, pentru prima data umar la umar de Ziua Unirii Principatelor, la Iasi. Un moment frumos, la care tinem cu totii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban sunt asteptati la Iasi, pentru a participa la manifestarile ocazionate de implinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Ludovic Orban: Unul dintre obiectivele Guvernului este sa creasca flexibilitatea intre fondurile europene

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca unul dintre obiectivele Guvernului este sa creasca flexibilitatea intre fondurile europene, de la 5 la 15%, pentru a putea sa aloce bani catre prioritatile Romaniei de la alte programe.

Ludovic Orban: Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a invalidat mandatul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta,.

VIDEO Premierul Ludovic Orban, luat la rost pentru pensiile speciale: De ce nu ati spus asta de dinainte de alegeri?

O pensionara din Iasi l-a luat la intrebari pe premierul Ludovic Orban imediat dupa ce acesta si ceilalti lideri politici au rostit discursuri pe scena din Piata Unirii din Iasi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

Premierul Ludovic Orban: Dezvoltarea trebuie sa traverseze Carpatii, dar trebuie sa traverseze si Prutul. Nu trebuie sa ii uitam niciodata pe fratii nostri

Dezvoltarea trebuie sa traverseze atat Carpatii, cat si Prutul, a afirmat premierul Ludovic Orban, vineri, 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Romane, precizand ca nu trebuie sa ii uitam niciodata pe.

Premierul Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivi si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de cultura (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu este de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivii care au obtinut medalii la competitiile internationale si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de.

LUDOVIC ORBAN: Sarbatoarea Unirii este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, ca sarbatoarea Unirii Principatelor Romane este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor pentru viitor, lasand deoparte diferentele de opinie sau rivalitatile politice.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va stabili conditiile pentru programul Prima Casa

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )