Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Romaniei, vesti proaste in pentru suporterii romani

Adevărul Adevărul,
Premierul Romaniei, vesti proaste in pentru suporterii romani

De la iesirea din starea de urgenta, pe 15 mai, tara noastra se afla intr-o vesnica analiza a situatiei privind intoarcerea fanilor in tribune si niciun politician nu isi asuma niste termene concrete. continuă pe Adevărul

Vesti crunte pentru economia Romaniei, la final de 2020. Toti romanii trebuie sa afle: Vine un soc recesionist

Din cauza pandemiei de coronavirus, Romania a inregistrat o scadere economica evidenta. in al doilea trimestru a acestui an, considerat de analisti cel mai negru pentru economie, Profitul Intern Brut a Romaniei a fost cu 10,5% mai mic fata de aceeasi perioada a anului precedent. Vesti proaste pentru economia Romaniei Multi romani si-au pierdut locurile .

Vesti proaste despre Lacul Techirghiol. Specialistii trag semnalul de alarma extrem de important!

Utilizarea resurselor naturale din Lacul Techirghiol in scopuri terapeutice ar trebui sa constituie o preocupare majora. Si vorbim aici de administratia publica locala si centrala. Ne referim la gestionarea pe termen lung a patrimoniului natural din aceasta locatie. Vesti proaste despre Lacul Techirghiol Romania este proprietarul unuia dintre cele mai bogate si mai vechi resurse .

Vesti proaste pentru romanii din Marea Britanie: 46% din companii anunta concedieri

Majoritatea companiilor din Marea Britanie planuiesc sa opreasca recrutarile si angajarile din cauza pandemiei, alte 46% anuntand ca vor face concedieri.

Vesti bune pentru romani! Cate sute de lei vor primi ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa

Vesti excelente pentru romani! Anuntul pe care il asteptau a venit chiar astazi. Cati bani vor primi, de la stat, ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa. Conditiile au fost anuntate luni, 21 septembrie, de ministrul Mediului, Apelor si Padurii, Costel Alexe. Programul Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani vor primi romanii a sa isi .

Klaus Iohannis a semnat decretul chiar azi! Reducerea varstei de pensionare pentru acesti romani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul astazi, in ceea ce priveste reducerea varstei de pensionare pentru o categorie de romani. Legea a fost promulgata, vineri, si priveste sistemul unitar de pensii publice. Ce categorie de pensionari vor fi beneficiarii noii legi vedeti un pic mai jos. Este oficial. Varsta de pensionare s-a micsorat cu doi .

Se dau bani de la stat pentru acesti romani. Banii intra chiar astazi

Romanii primesc sume consistente de la stat! Cum poti sa beneficiezi de ele si care sunt conditiie pe care trebuie sa le indeplinesti? Banii intra chiar de azi, 18 septembrie. Iata toate detaliile de care ai nevoie! Cum poti intra in posesia unor bani de la stat? Autoritatile au instituit o schema pentru a le .

Vesti proaste! Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor si stimulentele de 500 de europentru profesori - Anuntul facut de Orban

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu sunt posibile cresteri de cheltuieli pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru stimulente de cate 500 de euro pentru profesori.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )