Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, anunta decizii importante luate in sedinta de guvern

Antena3 Antena3,
Premierul Romaniei, Viorica Dancila, anunta decizii importante luate in sedinta de guvern

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut o serie de declaratii cu privire la preluarea de catre Ministerul Economiei a pachetului majoritar de actiuni la santierul naval Mangalia. De asemenea, a facut. continuă pe Antena3

Premierul Romaniei, la Sinteza zilei: Nu am gresit niciodata in deciziile luate

Modificari importante pentru milioane de romani. Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara la Antena 3 ca sunt multe masuri pentru stimularea economiei, dar si masuri in cadrul dezvoltarii regionale,.

Premierul Romaniei, invitat la Sinteza zilei

Modificari importante pentru milioane de romani. Premierul Viorica Dancila vine la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, luni seara, de la ora 21. Viorica Dancila va vorbi la Antena 3 despre bilantul.

Viorica Dancila ameninta conducerea CNAIR cu demiterea: Nu putem sa mai tratam cu atata lipsa de respect lucruri atat de importante

Premierul Viorica Dancila ameninta cu demiterea actuala conducere a Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). Prim-ministrul a anuntat luni seara ca a cerut CNAIR termene de finaliza.

Viorica Dancila, despre bilantul primelor sase luni de guvernare: Punctul de pensie va creste cu 15%

Viorica Dancila prezinta bilantul primelor sase luni de guvernare. Premierul Romaniei a vorbit despre cele mai relevante masuri din programul de guvernare. Ma voi referi doar la cele mai relevante masuri d.

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila despre evaluarea ministrilor

Premierul Viorica Dancila a facut precizari cu privire la o eventuala remaniere guvernamentala. Nu am facut inca o evaluare a ministrilor, a spus Viorica Dancila, luni seara, la Antena.

Premierul Viorica Dancila, explicatie pentru gafele comise de la inceputul mandatului: Sunt om si omul este supus greselii. Este o presiune uriasa

Premierul Viorica Dancila sustine ca presiunea uriasa care exista asupra sa este motivul greselilor pe care le-a facut de la inceputul mandatului. Sunt om si omul este supus greselii. Este.

Premierul Viorica Dancila, despre plangerea penala a lui Orban: A fost greu de acceptat. Sunt nevinovata

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, referitor la plangerea penala facuta de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru inalta tradare, ca i-a fost greu sa inteleaga o astfel de actiune. A fost greu.

Premierul Viorica Dancila isi prezinta bilantul

ACTUALIZARE: Veniturile la bugetul de stat au crescut Veniturile la bugetul de stat au crescut, fiind mai mari in primele sase luni ale acestui an cu 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat, astazi, la Palatul Victoria, premierul Viorica Dancila, care prezinta bilantul la sase luni de guvernare, transmite Agerpres.

Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni bilantul, la sase luni de guvernare

Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni, la Palatul Victoria, bilantul la sase luni de guvernare. Mandatul celui de-al treilea premier al majoritatii PSD-ALDE in decurs de un an si jumatate a fost marcat de critici atat din partea opozitiei, cat si din partea romanilor, care au iesit in strada sa protesteze, in timp ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut de mai multe ori sa demisioneze.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu premierul Irlandei: Am discutat despre legea achizitiilor publice si parteneriatul public-privat

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat marti ca a discutat cu omologul irlandez, Leo Varadkar, despre modificarea legii achizitiilor publice si despre legea parteneriatului public-privat, urmand sa fie creat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )