Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Premierul Sorin Grindeanu: Lumea s-a saturat de drumuri desenata pe tabla cu carioca. Infrastructura este unul dintre domeniile prioritare ale Guvernului pe care il conduc. Sunt bani europeni pentru proiecte

România Liberă România Liberă,
Premierul Sorin Grindeanu: Lumea s-a saturat de drumuri desenata pe tabla cu carioca. Infrastructura este unul dintre domeniile prioritare ale Guvernului pe care il conduc. Sunt bani europeni pentru proiecte

Premierul Sorin Grideanu a afirmat, marti, la Bistrita, ca infrastructura este una dintre prioritatile Executivului pe care il conduce si ca lumea s-a saturat de vorbe, de drumuri desenate pe tabla cu carioca, de termene care nu sunt respectate. continuă pe România Liberă

Premierul Sorin Grindeanu: Guvernul va aproba, in sedinta de miercuri, strategia de descentralizare. Este un pas extrem de important, desi unii ministri sunt reticenti

Strategia de descentralizare va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, a anuntat premierul Sorin Grindeanu. Totodata, seful Executivului a precizat ca toate obiectivele care pot fi trecute in administratia autoritatilor locale trebuie transferate in gestiunea acestora.

Premierul Sorin Grindeanu, despre descentralizare: Acesta este drumul pe care trebuie sa mergem cu viteza sporita

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat marti la Bistrita ca in sedinta de Guvern de miercuri se va face primul pas in ceea ce priveste descentralizarea, adoptandu-se strategia. El a spus ca va fi un proces lung si complex.

Premierul Sorin Grindeanu: Trecerea la moneda euro se va produce numai dupa ce veniturile romanilor vor fi aproape de cele din alte state UE

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat, luni, ca trecerea la moneda euro va fi posibila numai dupa ce veniturile obtinute de romani vor fi aproape de cele ale cetatenilor din alte state membre ale Uniunii Europene.

Sorin Grindeanu face mutari importante! Pe cine a ales Premierul sa ocupe doua functii cheie ale Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a facut noi numiri in functii cheie din Guvernul Romaniei. Primul este Alexandru-Mihai Ghigiu care a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul.

Sorin Grindeanu, despre o posibila remaniere: Nu avem niciun motiv sa nu fim mandri de masurile pe care le-am adoptat

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, la Bistrita, ca nu au existat discutii despre o posibila remaniere, in cadrul reuniunii de saptamana trecuta, de la Sinaia.

Sorin Grindeanu: Masterplanul pe infrastructura va fi ajutat prin modificari legislative

In cadrul unei vizite la Bistrita, premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca masterplanul pe infrastructura ramane in picioare si, mai mult, va fi ajutat prin modificari legislative menite sa reduca termenele de preexecutie. Acesta a mai spus ca de multe ori termenele de preexecutie, care presupun realizarea unor studii si organizarea de licitatii, dureaza mai mult decat lucrarile in sine.

indemnul premierului Sorin Grindeanu catre primari: Sa ne ocupam de administratie, sa se ocupe altii de circ

Premierul Sorin Grindeanu i-a indemnat, marti, pe edilii de pe Valea Bargaului sa treaca dincolo de politica si sa se ocupe de administratie, lasand cearta si circul pentru.

Sorin Grindeanu: Trecerea la euro, doar dupa ce romanii vor avea venituri comparabile cu cele din UE

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni ca Romania va putea trece la moneda euro numai dupa ce romanii vor avea venituri comparabile cu cele ale cetatenilor din statele membre UE, potrivit Ziarul.

Sorin Grindeanu, dupa atentatele care au vizat doua biserici crestine din Egipt, in ziua de Florii: Chiar si intr-o astfel de zi, teroristii ataca si ucid, ceea ce ne arata ca pentru acesti oameni nu exista nimic sfant

Premierul Sorin Grindeanu a transmis, duminica, condoleante poporului egiptean si comunitatii copte din acest stat, ca urmare a atentatelor care au vizat doua biserici crestine din Egipt, cauzand moartea a peste 40 de persoane si ranirea mai multor zeci.

Sorin Grindeanu, despre prioritatile Guvernului pe care il conduce: Lumea s-a saturat de vorbe!

Primul ministru Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca infrastructura reprezinta un domeniu prioritar al Guvernului pe care il.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )