Libnet.ro
UNICEF

22:16

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit cu reprezentantii Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei. Discutiile au vizat aspecte legate de transparenta si eficacitatea administratiei publice

România Liberă România Liberă,
Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit cu reprezentantii Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei. Discutiile au vizat aspecte legate de transparenta si eficacitatea administratiei publice

Reprezentantii Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei s-au intalnit, marti, cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, ca parte a demersurilor de dialog intre cele doua institutii. continuă pe România Liberă

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, il primeste, vineri, la Bruxelles, pe premierul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu va avea, vineri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. intalnirea, care figureaza in programul oficial al lui Donald Tusk, va avea loc la ora 11.

Semnalul oficial ca PICA DRAGNEA? Premierul Sorin Grindeanu, atacat la Romania TV, dupa ce a iesit la restaurant cu un om de afaceri care a fost condamnat la inchisoare(FOTO)

Premierul Sorin Grindeanu sta la masa cu oameni care au probleme cu legea. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, Grindeanu a iesit sambata noaptea in oras cu Ionel Arsene, actual presedinte al.

VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu si ministrul Finantelor au ajuns la Cotroceni, unde discuta cu seful statului, pe tema bugetului de stat. Iohannis: Bugetul este unul problematic si riscant. Sunt profund ingrijorat

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu si ministrul de Finante, Viorel Stefan discuta, la Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema Legii bugetului de stat pe 2017 si a Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2017.

Guvernul anunta ca Sorin Grindeanu s-a intalnit intr-un cadru oficial cu reprezentantii unei coalitii de organizatii controversate, condusa de Alexandru Cumpanasu

Premierul Sorin Grindeanu a avut luni o prima intalnire cu reprezentanti ai Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, condusa de Alexandru Cumpanasu, parte a demersurilor de dialog intre cele doua institutii, anunta Guvernul printr-un comunicat de presa. CNMR reuneste ONG-uri, sindicate, patronate si alte organizatii controversate.

Coalitia pentru Modernizarea Romaniei, condusa de Cumpanasu, prima organizatie neguvernamentala cu care s-a intalnit premierul

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, condusa de Alexandru Cumpanasu, fiind prima intalnire a lui Grindeanu cu o organizatie neguvernamentala in calitate de prim-ministru.

Sorin Grindeanu a acceptat invitatia lui Klaus Iohannis: Premierul si presedintele se vor intalni marti la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Sorin Grindeanu sa mearga marti la o discutie la Palatul Cotroceni. Alaturi de Grindeanu, presedintele l-a invitat si pe ministrul de Finante, Viorel.

Liviu Dragnea, intepatura la adresa lui Sorin Grindeanu: Nu vorbesc aici, nu suntem la restaurant

Relatiile intre Liviu Dragnea, liderul PSD si premierul Sorin Grindeanu par sa nu mai fie atat de stranse pe cat erau. Totul s-a schimbat atunci cand Grindeanu a fost surprins cand.

Permierul Sorin Grindeanu, atacat la Romania TV, dupa ce a iesit la restaurant cu un om de afaceri care a fost condamnat la inchisoare(FOTO)

Premierul Sorin Grindeanu sta la masa cu oameni care au probleme cu legea. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, Grindeanu a iesit sambata noaptea in oras cu Ionel Arsene, actual presedinte al.

Declaratie de avere. Sorin Grindeanu, mai mult indatorat decat bogat

Premierul Sorin Grindeanu nu are nici macar masina, insa are o datorie bancara de peste 50. 000 de euro. Singurul venit al premierului a fost din indemnizatia de deputat, apoi de cea de presedinte al Consiliului Judetean. Sotia sa, Mihaela Grindeanu, a reusit sa aduca mai multi bani in casa decat sotul sau.

Sorin Grindeanu, despre o posibila desemnare a unui tehnocrat la conducerea Ministerului Justitiei: E o varianta pe care o luam in calcul. Propunerile inaintate presedintelui Iohannis vor fi de nerefuzat

Premierul Sorin Grindeanu sustine ca propunerile pentru conducerea Ministerului Justitiei si a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, pe care le va inainta presedintelui Klaus Iohannis, vor fi de nerefuzat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )