Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul, sustinere totala pentru ministrul Finantelor, dupa motiune. Orban: PSD a creat un dezastru bugetar, iar acum face o miscare politicianista ieftina, prin care il ridica pe Citu pe un soclu (VIDEO)

B1 B1,
Premierul, sustinere totala pentru ministrul Finantelor, dupa motiune. Orban: PSD a creat un dezastru bugetar, iar acum face o miscare politicianista ieftina, prin care il ridica pe Citu pe un soclu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, luni seara, dupa ce Senatul a adoptat o motiune de cenzura impotriva ministrului Finantelor, ca este foarte multumit colaborarea cu Florin Citu si ca sub nicio fo. continuă pe B1

Ministrul Finantelor, intrebat daca presedintele Iohannis este de acord sa-i fie inghetat salariul: Acceptam toti

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre situatia actuala a economiei si despre masurile pe care le are in vedere pentru redresarea situatiei, precizand ca una dintre ele este inghetarea salariilor demnitarilor, pe care o acceptam toti.

Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu. Ce spune despre concedieri

Guvernul Orban are un plan pentru reducerea cheltuielilor pe anul viitor astfel incat sa se incadreze in deficitul de aproximativ 3,5%. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat si chiar concedieri in sectorul bugetar sunt printre masurile luate in calcul.

Ministrul Finantelor anunta o premiera luni, in Senat. Va spune adevarul despre bugetul pe 2020

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta o premiera luni, in Senat, la dezbaterea motiunii simple depuse de PSD impotriva sa. Luni, 9 decembrie, veti asista la o premiera. O sa fie pentru prima oara,.

UEFA: FRF, vizata de o procedura disciplinara pentru comportament rasist, dupa incidentele din meciul Romania vs Suedia

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa incidentele de la meciul Romania - Suedia 0-2), disputat pe 15 noiembrie, pe Arena Nationala din Bucuresti, in preliminariile EURO 2020, a anuntat vineri forul fotbalistic european.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )