Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul a transmis presedintelui Iohannis propunerile de ministri la Educatie, Justitie si Interne

România Liberă România Liberă,
Premierul a transmis presedintelui Iohannis propunerile de ministri la Educatie, Justitie si Interne

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de noi ministri la Edu. continuă pe România Liberă

Premierul a trimis la Cotroceni propunerile de ministri la Educatie, Justitie si Interne - surse

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de noi ministri la Educatie, Justitie si Interne, au precizat pentru Agerpres surse guvernamentale.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

SONDAJ Va accepta presedintele Iohannis propunerile de noi ministri?

Premierul Dancila propune o serie de schimbari in guvern, inclusiv numirea Danei Girbovan - sustinuta in trecut si de Liviu Dragnea - la Ministerul Justitiei si a deputatului Iulian Iancu in pozitia de vicepremier pentru Economie. Liderul PNL a reactionat spunand ca PSD ramane in era Dragnea, iar Dan Barna USR) cere sefului statului sa nu accepte numirea Danei Girbovan. Sondaj HotNews. ro: Va accepta presedintele Iohannis propunerile de noi ministri?.

Viorica Dancila, asteptata sa trimita astazi propunerile de remaniere presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila este asteptata sa trimita, astazi, propunerile de remaniere presedintelui Klaus Iohannis. Ea a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, nominalizarile de ministri si a spus ca luni ii va trimite presedintelui solicitarile in acest sens.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )