Libnet.ro
UNICEF

22:15

Premierul Tudose a anuntat ca are in vedere o remaniere guvernamentala in aceasta saptamana. Sunt vizate si protejatele lui Dragnea

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose a anuntat ca are in vedere o remaniere guvernamentala in aceasta saptamana. Sunt vizate si protejatele lui Dragnea

Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca are in vedere remanierea a cel putin doi ministri. continuă pe România Liberă

Premierul Mihai Tudose vrea o remaniere guvernamentala: Cel putin doi ministri ar putea sa paraseasca Guvernul

Premierul Mihai Tudose ia in considerarea o remaniere guvernamentala, care va avea loc in aceasta saptamana. Saptamana aceasta voi lua niste decizii dure sau necesare. Sunt cel.

Premierul Tudose ANUNTA ca le VA DA AFARA din Guvern pe apropiatele lui Liviu Dragnea, Sevil Shaiddeh si pe Rovana Plumb

Premierul Mihai Tudose ia in considerarea o remaniere guvernamentala, care va avea loc in aceasta saptamana. Saptamana aceasta voi lua niste decizii dure sau necesare. Sunt cel.

A inceput atacul lui Dragnea la premierul Tudose? UPDATE: A venit si riposta

Inca n-au trecut patru luni intregi dupa ce Liviu Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ca liderul PSD pare sa fi declansat atacul la premierul Tudose, instalat in vara dupa caderea lui Grindeanu. Toate informatiile obtinute de HotNews. ro, confirmate din mai multe surse, indica faptul ca s-au intetit conflictele intre cei doi, iar ultimul mare motiv de disputa ar fi refuzul premierului de a semna sesizarea la Curtea Constitutionala pe conflict intre puterile statului dupa ce DNA a inceput ancheta in dosarul Belina. 30: Premierul Mihai Tudose a admis, luni seara, la Sinteza Zilei, ca relatiile cu Liviu Dragnea s-au deteriorat si a anuntat o iminenta remaniere. Primii vizati ar fi ministri cu probleme penale protejati de liderul PSD. De acum, razboiul Dragnea - Tudose este pe fata, se desfasoara la vedere. Din momentul asumarii lui, Mihai Tudose nu mai are prea mult timp la dispozitie.

A inceput atacul lui Dragnea la premierul Tudose?

Inca n-au trecut patru luni intregi dupa ce Liviu Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ca liderul PSD pare sa fi declansat atacul la premierul Tudose, instalat in vara dupa caderea lui Grindeanu. Toate informatiile obtinute de HotNews. ro, confirmate din mai multe surse, indica faptul ca s-au intetit conflictele intre cei doi, iar ultimul mare motiv de disputa ar fi refuzul premierului de a semna sesizarea la Curtea Constitutionala pe conflict intre puterile statului dupa ce DNA a inceput ancheta in dosarul Belina.

Premierul Tudose anunta o miniremaniere guvernamentala

Premierul Mihai Tudose a anuntat in aceasta seara ca urmeaza o miniremaniere guvernamentala, precizand ca va lua o decizie saptamana aceasta cu privire la plecarea unor ministri din Cabinetul pe care il conduce.

Surse: Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop, ministrii pe care premierul Tudose ii ia in calcul pentru remaniere

Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop sunt principalii ministri vizati de premierul Mihai Tudose pentru remaniere, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Lor li se adauga si Rovana Plumb si Viorel Ilie, in cazul carora, la fel ca si Sevil Shhaideh, DNA a inceput urmarirea penala. Tudose a declarat in aceasta seara la Antena 3 ca va avea loc o mica remaniere, cu cel putin doi ministri care vor fi invitati sa plece din guvern.

Premierul Tudose, dupa intalnirea cu Stoltenberg: O firma americana va produce armament in Romania

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca, marti, va fi semnat un contract important cu o firma americana, care va produce armament in Romania, in colaborare cu o firma.

Premierul Tudose, nervos din cauza ultimului sondaj Avangarde: Este o facatura

Premierul Mihai Tudose, intrebat la postul Antena 3 despre sondajul Avangarde care anunta prabusirea increderii in Cabinetul actual, a raspuns raspicat ca este vorba de facatura.

Premierul Tudose ii asigura pe bugetari ca le vor creste salariile

Premierul Mihai Tudose a a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca toate salariile bugetarilor vor creste, precizand ca cateva reglaje fine, in special in sistemul de sanatate.

Premierul Tudose, la Sinteza Zilei, atac violent la FMI: Si-au batut joc de Romania, daca vor mai gresi o data, voi reactiona violent

Premierul Mihai Tudose ii ataca furind pe reprezentantii FMI in Romania, pe care ii acuza ca s-au inselat de mai multe ori in privinta estimarilor privind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )