Libnet.ro
UNICEF

09:00

Premierul Tudose a anuntat ca-l asteapta la sediul Guvernului pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Raportul privind vaccinarea trebuie sa fie gata maine. Ministrul ar putea fi demis

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose a anuntat ca-l asteapta la sediul Guvernului pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Raportul privind vaccinarea trebuie sa fie gata maine. Ministrul ar putea fi demis

Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti, ca-l astepta la sediul Guvernului pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pentru a avea o discutie cu el. continuă pe România Liberă

Premierul Tudose a anuntat ca-l asteapta la sediul Guvernului pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Ministrul ar putea fi demis

Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti, ca-l astepta la sediul Guvernului pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pentru a avea o discutie cu el.

Surse: Premierul Tudose l-ar putea demite pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, in urma scandalului privind vaccinarile. Ce spune seful Guvernului

Premierul Mihai Tudose a declarat, sambata, ca nu are in vedere nicio remaniere dar a confimat ca, in cazul ministrului Sanatatii, i-a cerut sa gaseasca vinovatii pentru situatia cu vaccinurile.

Surse: Premierul Tudose l-ar putea demite pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, in urma scandalului privind vaccinarile

Premierul Mihai Tudose va decide saptamana viitoare daca il remaniaza pe Florian Bodog de la conducerea Ministerului Sanatatii, dupa ce acesta ii va prezenta raportul privind informarea in chestiunea importantei vaccinarii copiilor, au declarat, sambata, surse guvernamentale.

Premierul Tudose anunta masuri dupa uciderea politistului din Suceava: Ce se va intampla cu patrulele de politie

Premierul Tudose face un anunt cu privire la masurile care se vor lua pentru evitarea pe viitor a unor situatii precum a fost cea din gara Burdujeni, unde un politist a fost atacat cu un cutitsi.

Ministrul Sanatatii Florian Bodog, la un pas de remaniere. Surse: Premierul Tudose ii decide soarta saptamana viitoare

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, ar putea fi remaniat saptamana viitoare, decizia urmand sa fie luata de catre premierul Mihai Tudose, daca va fi nemultumit de raportul privind importanta.

UPDATE Premierul Tudose s-a intalnit cu Bodog si i-a cerut sa ii dea cel tarziu joi raportul privind campania pentru vaccinare (surse) / Ministrul sanatatii spune ca va prezenta miercuri situatia

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, caruia i-a cerut sa ii prezinte cel tarziu in sedinta de Guvern de joi raportul privind campania pentru constientizarea asupra necesitatii vaccinarii copiilor, spunandu-i ca nu mai accepta nicio aminare, au declarat pentru News. ro surse oficiale. 40 Bodog a declarat ulterior, pentru Agerpres, ca va prezenta miercuri premierului raportul privind situatia vaccinarii impotriva rujeolei.

Premierul Tudose s-a intalnit cu Bodog la Guvern si i-a cerut sa ii dea cel tarziu joi raportul privind campania pentru vaccinare (surse)

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, caruia i-a cerut sa ii prezinte cel tarziu in sedinta de Guvern de joi raportul privind campania pentru constientizarea asupra necesitatii vaccinarii copiilor, spunandu-i ca nu mai accepta nicio aminare, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Premierul Tudose, prima reactie dupa uciderea politistului: Politistii vor patrula cate patru

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie dupa ce un politist a fost ucis in gara din Suceava. Premierul sustine ca politistii vor patrula cate patru si ca a discutat deja cu ministrul.

Premierul Tudose se intalneste luni cu sindicalistii din Politie

Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste, luni, la Palatul Victoria cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie din Romania pentru a discuta despre drepturile si obligatiile.

Premierul Tudose, despre taxa de solidaritate: Era prea putin pentru a face ceva si prea mare deranjul

Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti, ca taxa de solidaritate nu va fi introdusa, desi masura este prevazuta in programul de guvernare aprobat de Parlament in urma cu mai putin de o luna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )