Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premierul Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei conducerii PSD

Hotnews Hotnews,
 Premierul Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei conducerii PSD

Premierul Mihai Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei de azi a Comitetului Executiv al PSD, potrivit unor surse din partid. El si-ar fi exprimat nemultumirea fata de calitatea echipei guvernamentale. Nu e clar pana la acest moment daca liderii PSD au fost de acord cu cererea lui Tudose. Ora 18. 41: Tudose a declarat la finalul sedintei ca a propus restructurarea Guvernului, dar decizia finala va fi luata la Comitetul Executiv din Iasi de la sfarsitul lunii. continuă pe Hotnews

Tudose, despre restructurarea Guvernului: NU renunt la idee!

Premierul Mihai Tudose a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD in jurul orei 18. Acesta a declarat ca nu renunta la ideea de restructurare a Guvernului, idee pe care o va prezenta.

Ecaterina Andronescu, la finalul sedintei conducerii PSD: Premierul Tudose va face o analiza si va veni cu o propunere de remaniere la urmatorul CEX

Ecaterina Andronescu a declarat luni seara, la finalul sedintei conducerii PSD, ca premierul Mihai Tudose va face o analiza si va veni in urmatorul CEX cu o propunere privind remanierea guvernului.

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din acest an. Posibile subiecte: Restructurarea Guvernului, congres extraordinar si modificarea Statutului

Liderii PSD se reunesc, astazi, in prima sedinta din acest an, printre subiectele care ar putea fi discutate in Comitetul Executiv National fiind restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar si modificarea Statutului PSD. Comitetul Executiv National CExN) se va intruni de la ora 14. 00, la sediul central al PSD din Sos. Kiseleff.

Mihai Tudose anunta restructurarea Guvernului. Decizia finala, pe 29 ianuarie, la Iasi

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seara, la finalul reuniunii conducerii PSD, ca nu renunta la ideea restructurarii Guvernului si va face propuneri in amanunt la o noua reuniune a Comitetului executiv al social-democratilor, la Iasi, la sfarsitul lunii.

RESTRUCTURAREA Guvernului SE AMANA! Tudose: NU RENUNT LA IDEE!

Premierul Mihai Tudose a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD in jurul orei 18. Acesta a declarat ca nu renunta la ideea de restructurare a Guvernului, idee pe care o va prezenta.

Oficial: Tudose cere restructurarea guvernului. A fost activat sistemul de bruiaj al telecomunicatilor

Update: Sosit la sediul PSD, premierul Mihai Tudose a confirmat ca este nevoie de o restructurare: Eu asa am declarat si imi mentin parerea, a spus seful Guvernului. Update: Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )