Libnet.ro
UNICEF

10:30

Premierul Tudose, despre evaluarea Guvernului: In mod cert vor fi masuri de eficientizare

Hotnews Hotnews,
 Premierul Tudose, despre evaluarea Guvernului: In mod cert vor fi masuri de eficientizare

Premierul Mihai Tudose a anuntat vineri ca, in mod cert, urmeaza sa fie luate anumite masuri de eficientizare, atat la nivelul Guvernului, cat si a tuturor celor care sunt pusi sa ia decizii, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Tudose, despre evaluarea lui Kovesi: Pe principiul ce nu stii, e mai bine cateodata...

Premierul Mihai Tudose nu vrea sa afle nimic despre evaluarea pe care ministrul Tudorel Toader a facut-o activitatii sefei DNA, pe principiu ce nu stii, e mai bine cateodata. intrebat.

Tudose, despre evaluarea lui Kovesi: Tudose a vrut sa inceapa sa-mi spuna, am refuzat / Chiar este problema lui, nu e o problema de Guvern

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat vineri ca Tudorel Toader a incercat sa ii spuna ceva legat de evaluarea activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dar a refuzat sa il asculte, apreciind ca deciziile in acest caz tin de ministrul Justitiei.

Tudose, despre evaluarea lui Kovesi: Toader a vrut sa inceapa sa-mi spuna, am refuzat / Chiar este problema lui, nu e o problema de Guvern

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat vineri ca Tudorel Toader a incercat sa ii spuna ceva legat de evaluarea activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dar a refuzat sa il asculte, apreciind ca deciziile in acest caz tin de ministrul Justitiei.

Premierul Mihai Tudose, anunt despre evaluarea Laurei Codruta Kovesi

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat vineri ca nu a dorit sa stie nimic despre evaluarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, deoarece nu a dorit sa influenteze po.

Cine sunt cei sapte reprezentanti ai societatii civile care se vor intalni cu premierul Tudose pentru a discuta despre legile Justitiei

Sapte persoane vor reprezenta cele 43 de organizatii civice care i-au trimis saptamana trecuta o scrisoare premierului Mihai Tudose pentru o intalnire in care sa fie discutate modificarile aduse la legile Justitiei.

Cine sunt reprezentantii organizatiilor civice care vor discuta cu Tudose despre Legile Justitiei

Premierul Mihai Tudose se va intalni miercuri, la ora 11. 00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, care i-au cerut o discutie privind Legile.

Premierul Tudose se intalneste cu reprezentantii organizatiilor civice, pe tema legilor Justitiei

ACTUALIZARE 11:18 intalnirea premierului cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput *in fata Guvernului se afla mai multi manifestanti care sustin delegatia intrata la discutii intalnirea premierului Mihai Tudose cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput la Palatul Victoria, la ora 11:00. ------------- Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste astazi, la ora 11:00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii unui numar de patruzeci si trei de organizatii civice, active in protestele de strada, care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale.

Premierul Tudose se intalneste cu reprezentantii protestatarilor, pe tema legilor Justitiei

ACTUALIZARE 12:11 Codrin Stefanescu: Nu exista un cutremur in PSD din cauza intalnirii dintre premier si reprezentantii ONG-urilor finantate de Soros and comp Nu exista un cutremur in PSD din cauza intalnirii dintre premier si reprezentantii hastag Rezist si ai ONG-urilor finantate de Soros and comp, pentru ca, prin natura functiei sale, Mihai Tudose este obligat sa dialogheze cu absolut toata lumea, sustine secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. *ACTUALIZARE 11:18 intalnirea premierului cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput *in fata Guvernului se afla mai multi manifestanti care sustin delegatia intrata la discutii ------------- Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste astazi, la ora 11:00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii unui numar de patruzeci si trei de organizatii civice, active in protestele de strada, care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale.

Tudose, despre cererea privind demiterea ministrului Justitiei: Nu ONG-ul stabileste cine face parte din Guvern

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, referindu-se la cererea unor organizatii civice privind demiterea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca ONG-urile nu stabilesc cine face parte dintr-un Guvern, relateaza Agerpres.

Premierul Tudose: Membrii Casei Regale pot sa inchirieze Palatul Elisabeta, daca doresc / Iinteleg ca au de unde sa plateasca, ca li s-au retrocedat o multime de lucruri

Premierul Mihai Tudose a precizat ca Guvernul va da un aviz negativ proiectului de lege privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale si a subliniat ca Palatul Elisabeta a fost dat in folosinta regelui Mihai in calitate de fost sef al statului, nu si urmasilor acestuia, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )