Libnet.ro
UNICEF

08:00

Premierul Tudose, despre modificarea Legilor Justitiei: Avem oameni care ne iubesc peste tot. Nu vreti sa vina toate avizele si sa vorbim dupa aceea?

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose, despre modificarea Legilor Justitiei: Avem oameni care ne iubesc peste tot. Nu vreti sa vina toate avizele si sa vorbim dupa aceea?

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca nu a discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre proiectul de modificare a Legilor Justitiei, intrucat asteapta avizul de la Consiliul Suprem al Magistraturii CSM). continuă pe România Liberă

Mihai Tudose despre modificarea Legilor Justitiei: Nu va fi o ordonanta de genul noaptea ca hotii

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca proiectul de modificare a Legilor Justitiei va fi trimis spre aprobare in Parlament si a dat asigurari ca nu va fi adoptat printr-o ordonanta de urgenta, noaptea ca hotii.

Mihai Tudose, despre modificarea legilor justitiei: Nu va fi o OUG noaptea, ca hotii, va fi ziua, la pranz si trimis catre Parlament

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca modificarile legilor justitiei nu vor fi adoptate printr-o ordonanta de urgenta noaptea, ca hotii, aluzie la.

Tudorel Toader discuta marti dimineata cu Hans Klemm despre modificarea legilor justitiei: Poate e ingrijorat ca nu am propus sistemul american, care prevede ca procurorul general e numit de Senat. Ma gandesc si eu sa propun sa fie numit de Senat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a confirmat, luni seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca se va intalni, marti dimineata, la ora 8:30, la sediul Ministerul Justitiei, cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, pentru discutii pe tema proiectului de modificare a legilor justitiei. Intalnirea a fost ceruta de ambasadorul SUA. Tudorel Toader a mai afirmat ca: Poate ca este ingrijorat Hans Klemm - n. red. ) ca in proiectul de modificare a legilor justitiei nu am propus cel mai democratic sistem, care este cel american si care prevede ca procurorul general e numit de Senat. Ma gandesc si eu sa propun ca procurorul general sa fie numit de Senat.

Laura Codruta Kovesi despre modificarea legilor justitiei: Sunt cateva dispozitii pe care noi le-am semnalat ca fiind de natura sa afecteze in mod grav independenta magistratilor. Ne-am limitat strict la cele care afecteaza independenta procurorilor

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a afirmat miercuri, intr-un interviu la Europa FM, referitor la proiectul de modificare a legilor justitiei, ca Sunt cateva dispozitii pe care noi le-am semnalat ca fiind de natura sa afecteze in mod grav independenta magistratilor. Ne-am limitat strict la prevederile de natura a incalca independenta procurorilor. In primul rand, trecerea Inspectiei judiciare in subordinea Ministerului Justitiei. Este o problema, din punctul nostru de vedere, sa fie subordonata unui om politic. Kovesi a adaugat ca Nu am sa comentez declaratiile ministrului Justitiei, dar am vazut in spatiul public foarte multe afirmatii de genul procurorii nu fac legi. Dar acest lucru nu inseamna ca procurorii nu au dreptul sa aiba un punct de vedere.

Mihai Tudose, despre modificarile la legile Justitiei: Nu va fi o OUG noaptea, ca hotii, va fi ziua, la pranz, si trimis la Parlament

Modificarile legilor justitiei vor fi trimise catre Parlament spre aprobare si nu vor fi adoptate printr-o ordonanta de urgenta noaptea, ca hotii, a declarat, miercuri seara,premierul Mihai Tu.

Ambasadorul britanic Paul Brummell se afla la sediul Ministerului Justitiei pentru o discutie cu Tudorel Toader despre modificarea legilor justitiei

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, a sosit, miercuri dimineata, la sediul Ministerul Justitiei, unde are o intalnire cu ministrul Tudorel Toader. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Justitiei, citate de News. ro, discutiile sunt legate de proiectul de modificare a legilor justitiei. Intalnirea dintre Brummell si Toader nu a fost anuntata oficial de Ministerul Justitiei sau de Ambasada. Diplomatul britanic a venit la sediul Ministerului Justitiei la ora 10:00.

Ambasadorul Marii Britanii, in vizita la Ministerul Justitiei: Romania sa decida ce fel de Justitie vrea

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, s-a intalnit, miercuri, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. La finalul vizitei, Brummell a declarat ca modificarile legilor justitiei trebuie facute dupa consultari cu toate institutiile.

UPDATE Ambasadorul britanic Paul Brummell dupa intalnirea cu Tudorel Toader: Modificarea legilor justitiei trebuie sa aiba scopul de a intari lupta anticoruptie si sistemul de drept

Modificarea legilor justitiei trebuie sa aiba scopul de a intari lupta impotriva coruptiei si sistemul de drept, iar ministrul Tudorel Toader a subliniat ca modificarile iau in calcul recomandarile MCV, a afirmat miercuri ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, dupa o intalnire pe aceasta tema cu Tudorel Toader la Ministerul Justitiei. Ambasadorul britanic a sosit miercuri dimineata la sediul Ministerului Justitiei, pentru o intalnire cu Tudorel Toader, ceruta de diplomatul britanic. Intalnirea dintre Brummell si Toader nu a fost anuntata oficial, inainte sa aiba loc, nici de Ministerul Justitiei, nici de Ambasada.

VIDEO Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, atac la adresa lui Tudorel Toader: Modificarea Legilor Justitiei este o forma de presiune

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a afirmat, miercuri, intr-un interviu acordat Agerpres, ca decizia de trecere a Inspectiei Judiciare in subordinea ministrului Justitiei ar putea interfera cu activitatea procurorilor.

O delegatie CNMR s-a intalnit cu premierul Tudose. Despre ce au discutat

O delegatie a Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR) s-a intalnit cu premierul Mihai Tudose, in cadrul careia au discutat despre o serie de proiecte in domeniul Educatiei, scrie Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )