Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Tudose, despre problema Arenelor BNR: Mi se pare o crima ceea ce se intampla

Antena3 Antena3,
Premierul Tudose, despre problema Arenelor BNR: Mi se pare o crima ceea ce se intampla

Premierul Mihai Tudose a discutat luni seara despre problema constituita de vanzarea Arenelor BNR. Trebuie sa creem o baza sportiva. Am constatat ca Arenele BNR care le-a primit mostenire sunt puse. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose, la Sinteza Zilei, despre situatia Arenelor BNR: E o crima ce se intampla acolo, baza sportiva ar trebui sa treaca la Primaria Capitalei

Premierul Mihai Tudose ia atitudine in scandalul dintre Ion Tiriac si BNR pe tema Arenelor BNR, scoase din circuitul sportiv si lasate in paragina. Invitat la Sinteza Zilei, in emisiunea Sinteza Zi.

A inceput atacul lui Dragnea la premierul Tudose? UPDATE: A venit si riposta

Inca n-au trecut patru luni intregi dupa ce Liviu Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ca liderul PSD pare sa fi declansat atacul la premierul Tudose, instalat in vara dupa caderea lui Grindeanu. Toate informatiile obtinute de HotNews. ro, confirmate din mai multe surse, indica faptul ca s-au intetit conflictele intre cei doi, iar ultimul mare motiv de disputa ar fi refuzul premierului de a semna sesizarea la Curtea Constitutionala pe conflict intre puterile statului dupa ce DNA a inceput ancheta in dosarul Belina. 30: Premierul Mihai Tudose a admis, luni seara, la Sinteza Zilei, ca relatiile cu Liviu Dragnea s-au deteriorat si a anuntat o iminenta remaniere. Primii vizati ar fi ministri cu probleme penale protejati de liderul PSD. De acum, razboiul Dragnea - Tudose este pe fata, se desfasoara la vedere. Din momentul asumarii lui, Mihai Tudose nu mai are prea mult timp la dispozitie.

A inceput atacul lui Dragnea la premierul Tudose?

Inca n-au trecut patru luni intregi dupa ce Liviu Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ca liderul PSD pare sa fi declansat atacul la premierul Tudose, instalat in vara dupa caderea lui Grindeanu. Toate informatiile obtinute de HotNews. ro, confirmate din mai multe surse, indica faptul ca s-au intetit conflictele intre cei doi, iar ultimul mare motiv de disputa ar fi refuzul premierului de a semna sesizarea la Curtea Constitutionala pe conflict intre puterile statului dupa ce DNA a inceput ancheta in dosarul Belina.

Mihai Tudose, despre investitii: Anul viitor vom avea mai multe fonduri pentru investitii decat anul acesta

Premierul Tudose sustine ca incepand cu anul viitor fondurile pentru investitii vor fi mai multe decat anul acesta. Anul viitor vor fi facute mai multe investitii decat anul.

Gica Popescu si Gica Hagi, dialog cu Mihai Tudose. Ce i-a transmis premierul Baciului

Gica Hagi si Gheorghe Popescu, doua dintre legendele fotbalului romanesc, au facut declaratii in legatura cu problema privind Arenele BNR. Cand avem un om atat de mare si.

Reprezentantii principalelor confederatii sindicale discuta vineri cu premierul Mihai Tudose despre transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat

O delegatie formata din reprezentantii principalelor confederatii sindicale au intrat, vineri dimineata, la discutii cu premierul Mihai Tudose, la sediul Guvernului, informeaza Agerpres. Discutiile sunt legate de revendicarea privind anularea masurii de transfer al contributiilor sociale de la angajator la angajat.

Premierul Tudose, despre eventuala sesizare a CCR in dosarul Belina: Doar dupa ce vad argumentele Ministerului Justitiei

Premierul Mihai Tudose anunta ca va sesiza Curtea Constitutionala pe tema dosarului Belina doar daca argumentele Ministerului Justitiei vor fi convingatoare. Anuntul a fost facut de Tudose, in emisiunea.

Premierul Mihai Tudose, despre Legile Justitiei: Cred ca ar trebui duse direct la Parlament

Prim-ministrul Mihai Tudose considera ca proiectele de lege pe tema justitiei ar trebui trimise la Parlament, acolo unde sa fie amplu dezbatute. Cred ca legile ar trebui duse direct la Parlament a.

Premierul Tudose, nervos din cauza ultimului sondaj Avangarde: Este o facatura

Premierul Mihai Tudose, intrebat la postul Antena 3 despre sondajul Avangarde care anunta prabusirea increderii in Cabinetul actual, a raspuns raspicat ca este vorba de facatura.

Negocieri esuate la Guvern: Sindicalistii nu au cazut la pace cu premierul Tudose. Oamenii ameninta cu greva generala

Intalnire cruciala, vineri, la Guvern. Sindicalistii se vad din nou cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre trecerea contributiilor de la angajator la angajat. Sindicalistii spun ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )