Libnet.ro
UNICEF

22:45

Premierul Tudose a dispus trimiterea Corpului de Control la Tarom si la Compania Nationala de Investitii

Antena3 Antena3,
Premierul Tudose a dispus trimiterea Corpului de Control la Tarom si la Compania Nationala de Investitii

Update 13. 13: Seful Executivului a decis sa trimita Corpul de Control la TAROMsi Compania Nationala de Investitii. TAROMa fost criticata din punct de vedere al managementului. Ministrul. continuă pe Antena3

VIDEO. Razvan Cuc, mustrat in sedinta de Guvern de premierul Tudose, pe tema situatiei din TAROM si a controalelor de pe santierele autostrazilor: Vom avea o discutie personala!

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, vineri, in sedinta de Guvern, explicatii ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa dea explicatii legate de situatia de la TAROM.

Seful TAROM isi plange de mila, dupa ce Tudose a dispus un control la compania aeriana

Corpul de control al premierului ar urma sa inceapa luni verificarile la TAROM, companie care inregistreaza pierderi uriase an de an, si la Compania Nationala de Investitii. Detalii AICI).

Premierul Tudose despre compania TAROM: E un simbol national, nu va fi nici inchisa nici vanduta

Premierul Mihai Tudose a declarat duminica, despre compania aeriana TAROM, ca aceasta e un simbol national al Romaniei si din acest motiv nu va fi nici inchisa, nici vanduta.

Premierul Tudose l-a certat LIVE la Guvern pe Razvan Cuc, ministrul Transporturilor: Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti

Premierul Mihai Tudose l-a certat in debutul sedintei de guvern de vineri pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Tudose l-a contrat dur pe Cuc pe tema pierderilor Tarom si a constructiei de autostrazi. Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti, a spus Tudose.

Premierul Tudose l-a certat IN DIRECT la Guvern pe Razvan Cuc, ministrul Transporturilor: Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti

Premierul Mihai Tudose l-a certat in debutul sedintei de guvern de vineri pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Tudose l-a contrat dur pe Cuc pe tema pierderilor Tarom si a constructiei de autostrazi. Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti, a spus Tudose.

Imagini inedite. Premierul Tudose munceste duminica

Premierul Mihai Tudose a venit la munca intr-o zi de duminica. in fiecare saptamana, Tudose trebuie sa vina cu un raport in fata coalitiei, insa saptamana trecuta a fost.

Premierul Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Premierul Mihai Tudose a declrat duminica seara ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a inceput verificarile la doua dintre bancile mari din Romania care nu sunt pe profit pentru a.

ANAF a inceput verificari la doua banci care sustin ca nu au profit. Premierul Tudose ameninta ca, daca se confirma, ii va anunta pe romani sa-si scoata banii de acolo

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat, duminica seara, premierul Mihai Tudose.

Pachetul de legi privind reforma Justitiei va fi gata pana la 1 septembrie, anunta premierul Tudose

Pachetul de legi privind reforma in Justitie va fi finalizat de ministrul Tudorel Toader pana la data de 1 septembrie, a anuntat premierul Mihai Tudose, duminica seara.

Premierul Tudose a anuntat ca redeventele petroliere se modifica de la 1 ianuarie 2018. Ce efecte vor urma asupra preturilor carburantilor

Redeventele impuse companiilor din industria petrolului se vor modifica in mod cert de la 1 ianuarie 2018, a anuntat, duminica seara, premierul Mihai Tudose.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )