Libnet.ro
UNICEF

19:45

Premierul Tudose ii va da puteri mai mari ministrului Pastirnac in sprijinul romanilor din strainatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Tudose ii va da puteri mai mari ministrului Pastirnac in sprijinul romanilor din strainatate

Prim-ministrul Mihai Tudose ii va da puteri mai mari ministrului pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac, pentru a putea actiona astfel incat niciun cetatean roman din strainatate sa nu mai fie discriminat, au declarat astazi, pentru Agerpres, surse oficiale. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Tudose si Ministerul Finantelor nu se pun de acord cu plata CAS: Contributiile sociale, suportate integral de angajat, dar retinute si achitate de angajator

Contributiile de asigurari sociale CAS) vor fi platite, de la 1 ianuarie 2018, de catre angajat, insa obligatia stabilirii, retinerii si platii acestora catre bugetele de asigurari sociale va reveni, in continuare, angajatorului, a precizat, intr-un comunicat, Ministerul Finantelor. Pe de alta parte, premierul Tudose a anuntat, acum doua zile, ca plata contributiilor ramane pe modelul actual.

Banca Transilvania ar putea oferi dividende tot mai mari actionarilor daca cumpara Bancpost, potrivit unui fond american din actionariat

Banca Transilvania ar putea oferi dividende tot mai mari actionarilor, in contextul in care potentiala achizitie a Bancpost ii va creste si mai mult cota de piata, reprezentand un catalizator pentru titlurile bancii din Cluj, iar creditarea este pe un.

Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari majorari medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, arata rezultatele unui studiu de specialitate, publicate ieri.

Ministrul Transporturilor, mustrat de premierul Tudose: in fiecare saptamana, mai expropriati doua cotete pe autostrada Bucuresti-Ploiesti. Cand terminati odata?

Premierul Mihai Tudose l-a mustrat, joi, pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, la inceputul sedintei de Guvern, cu privire la exproprierile ultimei bucati din autostrada Bucuresti-Ploiesti.

Premierul Tudose, atac dur la Ministerul Sanatatii. Sistemul este defect

In cadrul sedintei de Guvern, premierul Mihai Tudose a avut un mesaj dur pentru ministrul Sanatatii Florian Bodog, caruia i-a spus ca sistemul este defect si ca lucrurile trebuie rezolvate cat mai.

Premierul Tudose, declaratii dure despre parintii care refuza sa-si vaccineze copiii: Cand un parinte isi condamna copilul practic la moarte, nu stiu in ce masura se mai poate vorbi despre drepturi parintesti

Premierul Mihai Tudose a facut declaratii dure miercuri la adresa parintilor care nu isi vaccineaza copiii: Cand un parinte isi condamna copilul practic la moarte, nu stiu in ce masura se mai poate vorbi despre drepturi parintesti.

VIDEO. Primele precizari despre achizita de rachete Patriot. Premierul Tudose: Nu am pus 2% ca sa ii avem acolo. Tutuianu: in noiembrie am putea face o plata in contul achizitiei

Premierul Mihai Tudose si ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, au anuntat, miercuri, ca va fi facuta prima plata pentr achizitia de rachete Patriot, cel mai probabil in luna noiembrie. in acest context, seful Executivului a sustinut ca cei 2% din PIB alocati de Romania pentru Aparare au ca scop investirea in proiecte.

VIDEO. Primele precizari despre achizitia de rachete Patriot. Premierul Tudose: Nu am pus 2% ca sa ii avem acolo. Tutuianu: in noiembrie am putea face o plata in contul achizitiei

Premierul Mihai Tudose si ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, au anuntat, miercuri, ca va fi facuta prima plata pentr achizitia de rachete Patriot, cel mai probabil in luna noiembrie. in acest context, seful Executivului a sustinut ca cei 2% din PIB alocati de Romania pentru Aparare au ca scop investirea in proiecte.

Premierul Tudose, despre criza vaccinurilor: inteleg ca actuala echipa de la Institutul Cantacuzino este autoare sau coautoare a situatiei in care ne aflam

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Radio Romania Actualitati, ca este nevoie de aproximativ 50 de milioane de euro pentru ca Institutul Cantacuzino sa devina functional.

Premierul Tudose si-ar dori introducerea vaccinarii obligatorii: Suntem departe de lumea civilizata

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri dimineata, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca este de parere ca ar trebui introdusa vaccinarea obiligatorie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2926 seconds )