Libnet.ro
UNICEF

13:30

Premierul Turciei: Twitter si social media reprezinta cel mai mare pericol pentru societate

B1 B1,
Premierul Turciei: Twitter si social media reprezinta cel mai mare pericol pentru societate

Social media si principalul partid de opozitie din Turcia se afla la originea protestelor din Istanbul, afirma premierul turc Recep Erdogan. Social media este cea mai mare amenintare pentru societate. Exista. continuă pe B1

Premierul Turciei: Twitter si social media reprezinta cel mai mare pericol pentru societate

Social media si principalul partid de opozitie din Turcia se afla la originea protestelor din Istanbul, afirma premierul turc Recep Erdogan. Social media este cea mai mare amenintare pentru societate. Exista.

Premierul Turciei pe Twitter:Lupta pentru democratie nu se arde si nu se distruge

Premierul tuc Recep Tayyip Erdo287;an continua sa faca declaratii pe Twitter, cu aluzie la protestele violente ce au loc in intreaga tara. Am primit 21,5 milioane de voturi, dar ei vor sa domine. Noi nu vom permitem un astfel de lucru. , scrie primul ministru turc in urma cu mai putin de o ora pe contul sau oficial de Twitter.

Premierul Turciei recunoaste ca fortele de ordine au folosit metode extreme de reprimare a manifestatiilor

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a admis sambata ca politia a utilizat metode extreme pentru reprimarea manifestatiilor, relateaza AFP, conform Mediafax. Este adevarat ca au fost comise erori si ca.

Cel mai sexy tatic al planetei are o fetita

Aflat in Londra, unde lucreaza la cel mai nou proiect cinematografic al sau, cel mai sexy barbat.

Eugen Teodorovici: Estimam ca POS CCE va fi deblocat in cel mai scurt timp

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a fost prezent, astazi, la reuniunea Comitetului de Monitorizare a Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE) in cadrul careia a precizat ca POS CCE urmeaza sa fie deblocat in cel mai scurt timp posibil, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni. Vezi cursul BNR

Cursul euro-leu a continuat sa urce astazi. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de referinta cu 2,96 bani mai mare, de 4,4090 lei/euro, cel mai ridicat nivel din ultimele aproape doua luni. O rat.

Tommy Haas, cel mai in varsta sfertfinalist la un Grand Slam in ultimii opt ani.

Germanul Tommy Haas a devenit, la 35 de ani si 67 de zile, cel mai in varsta jucator care se califica in sferturile de finala ale unui Grand Slam dupa Andre Agassi in 2005, in urma victoriei obtinute luni, in meciul cu rusul Mihail Iujnii, scor 6-1, 6-1, 6-3, la Roland Garros, potrivit Mediafax. Haas, care a avut nevoie de 13 mingi de meci pentru a-l invinge pe John Isner in turul precedent, va juca in sferturi cu sarbul Novak Djokovici sau cu germanul Philipp Kohlschreiber. Tommy Haas, .

Scrisoare de despartire, devenita populara pe internet: Cel mai amuzant bilet de adio (FOTO)

O scrisoare de despartire scrisa de o femeie din America a devenit foarte populara pe internet, fiind catalogata drept cel mai amuzant bilet de adio, scrie Huffington Post. O femeie din Statele Unite a.

Horia Brenciu este cel mai fericit tatic! Petrece fiecare moment liber in compania fiicei sale!

Cu toate ca este un personaj expansiv si deschis atunci cand se afla pe scena, Horia Brenciu a preferat intotdeauna sa ramana discret in ceea ce priveste viata sa de familie. De ani de zile, acesta traieste o frumoasa poveste de iubire cu Alice Dumitrescu, iar de curand cei doi au primit cel mai asteptat cadou au devenit parinti! Continue reading .

Romania, pe locul 55 intr-un top al competitivitatii economiei: Este cel mai slab calificativ de cand a fost inclusa in clasament

In ultimul an, Romania a coborat pe 55, cu doua locuri, intr-un top al competitivitatii ecnomice, acesta fiind cel mai slab calificativ de cand a fost inclusa in clasament, in 2003, relateazp Ziarul.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )