Libnet.ro
UNICEF

17:30

Premierul Ungariei: Statele postcomuniste ar fi trebuit sa adere mai devreme la Uniunea Europeana

Hotnews Hotnews,
Premierul Ungariei: Statele postcomuniste ar fi trebuit sa adere mai devreme la Uniunea Europeana

Statele postcomuniste ar fi trebuit sa adere la Uniunea Europeana imediat dupa prabusirea dictaturilor din Europa de Est, a declarat luni premierul ungar Viktor Orban, citat de MTI, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Premierul Ungariei s-a RECULES la mormantul romanului omorat in bataie de 2 politisti unguri.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers la Satu Mare, pentru a se reculege si a depune un trandafir alb la mormantul romanului care a decedat in urma cu o luna la Izsak Ungaria), dupa ce ar fi fost batut de doi politisti, potrivit MTI, citata de Mediafax. Potrivit MTI, sambata, pe pagina de Facebook a premierului Ungariei, Viktor Orban, a fost postata o inregistrare, care il prezinta pe primul-ministru cand depune un trandafir alb legat cu o panglica in culorile nationale ale Ungariei la .

Premierul Ungariei a vizitat mormantul romanului mort la Izsak.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers la Satu Mare, pentru a se reculege si a depune un trandafir alb la mormantul romanului care a decedat in urma cu o luna la Izsak Ungaria), dupa ce ar fi fost batut de doi politisti, relateaza Mediafax. Potrivit MTI, sambata, pe pagina de Facebook a premierului Ungariei, Viktor Orban, a fost postata o inregistrare, care il prezinta pe primul-ministru cand depune un trandafir alb legat cu o panglica in culorile nationale ale Ungariei la mormantul lui .

Premierul Ungariei, moment de reculegere la mormantul romanului batut pana la moarte de politistii unguri

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers la Satu Mare, pentru a se reculege si a depune un trandafir alb la mormantul romanului care a decedat in urma cu o luna la Izsak Ungaria), dupa ce ar fi fost batut de.

Premierul Ungariei a mers la Satu Mare, pentru a se reculege la mormantul romanului mort la Izsak

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers duminica la Satu Mare, pentru a se reculege si a depune un trandafir alb la mormantul romanului care a decedat in urma cu o luna la Izsak, dupa ce ar fi fost batut de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )