Libnet.ro
UNICEF

22:15

Premierul Ungariei, Viktor Orban, apreciaza sustinerea majoritatii nationale si a politicienilor din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul Ungariei, Viktor Orban, apreciaza sustinerea majoritatii nationale si a politicienilor din Romania

Premierul ungar Viktor Orban a apreciat vineri ca nu are rost ca tara sa sa sustina firme care ulterior sunt expuse unor masuri adverse ale guvernelor din alte state. El a cerut partidelor etnice maghiare din tarile vecine Ungariei sa se asigure mai. continuă pe Wall-Street Ro

Steve Bannon, fostul strateg al lui Trump, vrea sa faca, la europarlamentare, campanie pentru Viktor Orban

Fostul director al echipei de campanie a lui Donald Trump, Steve Bannon, a anuntat ca vrea sa colaboreze cu premierul ungar Viktor Orban in perioada de pana la alegerile europene de anul viitor. Bannon,.

Fostul strateg al lui Trump vrea sa lucreze pentru Viktor Orban

Steve Bannon, un fost consilier strategic al lui Donald Trump si un teoretician al dreptei nationaliste americane, intentioneaza sa lucreze pentru premierul ungar Viktor Orban in vederea alegerilor europene din mai anul viitor.

Bannon, fostul sef de campanie al lui Trump va colabora cu Viktor Orban pna la europarlamentare

Fostul director al echipei de campanie a lui Donald Trump, Steve Bannon, a declarat ca intentioneaza sa lucreze cu premierul ungar Viktor Orban in perioada de pana la alegerile care vor avea loc anul viitor in Parlamentul European, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Cornel Dinu, despre finantarea echipelor romanesti de Guvernul Ungariei: Eu il apreciez pe Viktor Orban/ Mi se par mult mai de onoare si cuvant etnicii maghiari (VIDEO)

Cornel Dinu a laudat actiunile Guvernului Ungariei de a finanta doua echipe de fotbal din Romania, Sepsi Sfantu Gheorghe si Csikszereda Miercurea Ciuc, aratand ca este foarte bine ca Viktor Orban sustine.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )