Libnet.ro
UNICEF

16:00

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va intreprinde o vizita in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Premierul Ungariei, Viktor Orban, va intreprinde o vizita in Republica Moldova

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, va intreprinde o vizita in Republica Moldova, in viitorul apropiat. Anuntul a fost facut de catre ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Aureliu Ciocoi marti, 4 februarie, dupa intalnirea pe care a avut-o la Chisinau cu ministrul Afacerilor Externe si Comertului al Ungariei, Peter Szijjarto. continuă pe Adevărul

Cu un Fidesz inca suspendat, premierul maghiar Viktor Orban critica din nou PPE: Ne pierdem identitatea. Ce dracu` facem?

Viktor Orban nu a pierdut nicio secunda si a lansat un nou atac catre familia sa politica. La o zi de momentul in care PPE extindea suspendarea partidului sau, Fidesz, premierul Ungariei si-a facut aparitia la.

Ungaria va delega doi diplomati in Republica Moldova care sa fie de ajutor in procesul de integrare europeana

Ministrul Afacerilor Externe si Comertului al Ungariei, Peter Szijjarto, a anuntat marti, 4 februarie, la Chisinau, ca Ministerul de Externe de la Budapesta va delega in Republica Moldova doi diplomati cu mare experienta ca acestia sa fie de ajutor in treburile pe care le efectueaza Guvernul Republicii Moldova, in special in ceea ce priveste integrarea europeana.

Suspendarea partidului lui Viktor Orban din PPE, prelungita

Partidul Popular European a decis luni sa prelungeasca suspendarea formatiunii premierului ungar Viktor Orban din familia PPE, apreciind ca nu s-au inregistrat progrese in ceea ce priveste independenta justitiei, autonomia universitara, buna functionare a Universitatii Centrale Europene si stoparea denigrarii institutiilor Uniunii Europene.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de Fidesz-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan acuza partidul lui premierului ungar Viktor Orban de implicare in cazul Ditrau, unde angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o fabrica de paine a provocat revolta.

Serghei Iaralov, cea de-a doua persoana care a obtinut in mod fraudulos identitate dubla in Republica Moldova

Ex-vicepresedintele Partidului Democrat, Serghei Iaralov, este cea de-a doua persoana care a obtinut in mod fraudulos identitate dubla in Republica Moldova, ca si seful sau de partid, Vlad Plahotniuc. Numele fals al lui Serghei Iaralov este Serghei Haikin. Centrul de Investigatii Jurnalistice a obtinut copia ordonantei prin care Serghei Iaralov si Vlad Plahotniuc sunt cercetati intr-un dosar penal.

Liderul PPE, intrevedere cu doi fosti demnitari din Republica Moldova. Donald Tusk si Maia Sandu au discutat despre relatia Bruxelles-Chisinau (FOTO)

Donald Tusk, presedintele PPE, s-a intalnit, miercuri, cu fostul premier din Republica Moldova, Maia Sandu, si cu Nicu Popescu, titularul Externelor in acelasi cabinet, alaturi de care a discutat despre relatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )