Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premierul Victor Ponta, la bilantul Ministerul de Interne 2014: Vreau sa raspundeti asteptarilor societatii (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Victor Ponta, la bilantul Ministerul de Interne 2014: Vreau sa raspundeti asteptarilor societatii (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a adresat un indemn angajatilor care se afla in slujba statului sa ia masurile care se impun de fiecare data, pentru a raspunde astfel nevoilor societatii. Violurile, talhariile, chiar. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta ar putea prelua interimatul la Ministerul Finantelor

Premierul Victor Ponta ia in calcul asigurarea interimatului la Ministerul Finantelor pana miercuri, la adoptarea proiectelor pentru noul Cod Fiscal si cel de Procedura Penala. Conform unor surse.

Premierul Victor Ponta preia interimatul la Finante. Sapte interimate intr-un mandat

Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, cand Guvernul urmeaza sa aprobe Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, decizia fiind luata in urma intalnirii pe care acesta a avut-o, vineri seara, cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa intoarcerea sefului statului de la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

UPDATE. Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Ministerul Finantelor

Victor Ponta a confirmat, vineri seara, ca va prelua interimatul Ministerului de Finante pana miercuri, la adoptarea proiectelor pentru noul Cod Fiscal si cel de Procedura Penala, dupa care va inainta.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la bilantul MAI pe 2014

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la prezentarea raportului privind activitatea Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2014. La sediul MAI a sosit si premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Finalizarea Codurilor Fiscale mai necesita doar avizul Ministerului Justitiei. Documentele vor fi aprobate miercuri

Finalizarea proiectul noului Cod Fiscal si al celui privind Codul de Procedura Fiscala mai necesita avizul Ministerului Justitiei, iar documentele vor fi aprobate de Guvern in sedinta de miercuri, daca nu apare ceva neprevazut, a declarat luni premierul Victor Ponta. Este o munca extrem de dificila, sunt inca multe detalii, dar toate ministerele si-au finalizat propria parte de munca, ne-au dat avizele, si Ministerul Justitiei trebuie sa dea forma finala, alaturi de Ministerul Finantelor, cu care miercuri sa fim pregatiti sa venim in fata Parlamentului, a afirmat Ponta.

Victor Ponta preia interimatul la Ministerul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul prin care a luat act de demisia lui Darius Valcov din functia de ministru al Finantelor Publice, respectiv cel prin care premierul Victor Ponta preia interimatul la acest minister, conform Mediafax.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va prelua interimatul la Finante pana miercuri, cand este adoptat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, pe Twitter, ca va asigura interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, 25 martie, cand Guvernul va adopta proiectele privind noul Cod Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala, iar apoi va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru noul ministru. Seful statului a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Darius Valcov si, respectiv, cel privind desemnarea lui Victor Ponta in functia de ministru interimar al Finantelor, anunta Presedintia intr-un comunicat.

Victor Ponta, despre interimatul de la MFP: Voi discuta cu presedintele cand se intoarce si vom anunta

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, prezent la reuniunea Consiliului National al PSD, ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis privind situatia de la Ministerul Finantelor si vor gasi impreuna o.

Victor Ponta, despre interimatul de la MFP: Voi discuta cu presedintele cand se intoarce

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, prezent la reuniunea Consiliului National al PSD, ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis privind situatia de la Ministerul Finantelor si vor gasi impreuna o.

Declaratie unica de venit, nu declaratie de venit anuala pentru orice cetatean. Victor Ponta explica, la insistentele jurnalistilor

Fiecare cetatean sa aiba o declaratie de venituri, asta declara Victor Ponta vineri. Sambata, la insistentele jurnalistilor, a explicat si la ce se referea de fapt si nu este chiar acelasi lucru. Premierul Victor Ponta sustine ca vorbea de fapt despre.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )