Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premierul Victor Ponta: O criza politica in Romania ar fi o amenintare la adresa economiei

B1 B1,
Premierul Victor Ponta: O criza politica in Romania ar fi o amenintare la adresa economiei

O criza politica prelungita in Romania risca sa afecteze ritmul de crestere al economiei Romaniei - cel mai rapid din Uniunea Europeana, a declarat joi premierul Victor Ponta, potrivit Bloomberg. Deoarece. continuă pe B1

Au inceput consultarile la Cotroceni. Premierul Victor Ponta este prezent

Klaus Iohannis l-a primit pe premierul Victor Ponta, la ora 18. 00, alaturi de reprezentantii PSD, UNPR si PC. La ora 18. 30 sunt programati la consultari liberalii si restul Opozitiei. Victor Ponta si.

Premierul Victor Ponta: Cei de la PNL-PDL sa nu mai foloseasca justitia politic (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa incheierea sedintei a Comitetului Executiv National al PSD, ca toata lumea vrea ca guvernul in fruntea careia se afla sa mearga mai departe. Acesta le-a atras.

Premierul Victor Ponta, audiat in Comisia Juridica: Deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns la Comisia Juridica, acolo unde si-a sustinut punctul de vedere, informeaza B1 TV. Acesta nu a venit insotit de avocat. Victor Ponta a mai venit la Comisia Juridica in cursul.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu ambasadorii UE, SUA si Canadei. Zgonea si Tariceanu au participat la discutii

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu ambasadorii statelor UE acreditati la Bucuresti, precum si cu ambasadorii SUA si Canadei, la intalnire participand si presedintii Camerei Deputatilor, Valeriu.

Parlamentul European isi reevalueaza relatia cu premierul Victor Ponta

Parlamentul European isi reevalueaza relatia cu premierul Victor Ponta, iar situatia Romaniei va fi discutata joi in Conferin7789;a Pre7779;edin7789;ilor de grup din Parlamentul European. Se va pune in discutie.

FOTO. Cum este ironizat premierul Victor Ponta pe Internet, dupa declansarea anchetei penale

Premierul Victor Ponta a fost ridiculizat pe Internet, dupa ce a refuzat sa demisioneze si dupa ce parlamentarii au respins cererea DNA de incepere a urmaririi penale. Prim-ministrul a fost asemanat cu dictatorul Nicolae Ceausescu.

Sedinta CSAT a inceput; participa si premierul Victor Ponta

Sedinta CSAT a inceput marti, la ora 15. 00, la reuniune fiind prezent si premierul Victor Ponta. Defrisarile ilegale ale fondului forestier national reprezinta una dintre temele care vor fi discutate, marti, la sedinta CSAT, alte subiecte vizand.

Catalin Predoiu: Ponta a devenit principala amenintare la adresa securitatii si stabilitatii Romaniei

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu afirma, intr-un comunicat remis HotNews. ro, ca premierul Victor Ponta a devenit principala amenintare la adresa securitatii si stabilitatii Romaniei si ca nu mai exista indoiala: schimbarea Codului penal, destructurarea DNA prin comasare cu DIICOT sau prin alte forme), amenintarile pe fata la adresa magistratilor, amenintarile la adresa opozitiei, practicile nedemocratice, furtul neingradit din bani publici sunt realitate sau pe cale de a deveni realitate.

Deputatii au respins solicitarea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta

Centrul de Analiza a Informatiilor si Evaluare a Tendintelor - CAIET: Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat * Premierul: Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al nostru ------ * ACTUALIZARE 11:38 Camera Deputatilor a decis, marti, prin vot secret cu bile, sa respinga cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta, acuzat de conflict de interese. * Ambasada SUA: Legea trebuie sa se aplice in mod egal in cazul tuturor * Ponta cere deputatilor sa decida daca o hotarare politica poate fi cenzurata de catre un procuror * Horatius Dumbrava ii cere lui Ponta sa renunte la imunitate * Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a PE * Presedintele PPE, Joseph Daul: Parlamentul nu ar trebui sa fie un obstacol in calea infaptuirii justitiei * Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura.

PNL cere demisa lui Ioan Rus: Daca va ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intreg Guvernul si implicit de premierul Victor Ponta

Dupa afirmatiile facute miercuri de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, despre romanii care lucreaza in strainatate si familiile ramase acasa, PNL cere demisia ministrului, scrie Agerpres. intr-un comunicat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )