Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Victor Ponta face lobby pentru trupa Mandinga: A devenit foarte populara si sunt mandru de asta

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta face lobby pentru trupa Mandinga: A devenit foarte populara si sunt mandru de asta

Victor Ponta face lobby pentru Mandinga. Aflat in vizita in Azerbaidjan, premierul i-a spus presedintelui azer ca stie faptul ca formatia romaneasca are mare succes in tara sa si ca se mandreste cu. continuă pe Antena3

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Premierul Victor Ponta a ajuns la Baza 90 Otopeni, unde va ateriza in scurt timp cea de-a treia aeronava cu victime

Romania isi plange mortii. Cei 18 romani care au pierit in accidentul de autocar din Muntenegru ajung in aceasta seara acasa. in sicrie. inaintea lor, cei 29 de supravietuitori au fost trimisi spre.

Victor Ponta: Putem sa aducem in tara atat persoanele decedate, cat mai ales bolnavii pentru a-i ingriji

Premierul Victor Ponta a afirmat in cadrul sedintei de guvern pe tema accidentului din Muntenegru, ca tot pe parcursul zilei de marti, urmeaza sa fie aduse in tara si trupurile persoanelor decedate. Premierul.

Victor Ponta va conduce la ora 18.00 sedinta Celulei de criza de la MAE privind situatia din Muntenegru

Premierul Victor Ponta va conduce celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Externe pentru ajutarea victimelor din accidentul de la Muntenegru. Ministerul de Externe a anuntat ca sedinta acestei celule de c.

Victor Ponta: FMI ia in discutie incheierea cu bine a acordului cu Romania

Board-ul FMI va discuta, miercuri, scrisoarea de intentie trimisa de autoritatile romane, a declarat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta sustine ca Romania indeplineste toate conditiile si astfel, FMI va decide incheierea cu bine a Acordului dintre Romania si FMI. Inchidem cu bine acordul cu FMI. Pe aceasta zona ne-am facut datoria, a precizat Ponta.

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula 1 la 1

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula unu la unu

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie.

Victor Ponta: Am luat cea mai buna decizie de a decreta doliu national. Sa fie foarte clar ca ne-am facut datoria

Premierul Victor Ponta a afirmat ca autoritatile romane si-au facut datoria exemplar in cazul accidentului de la Muntenegru, iar decretarea zilei de miercuri ca zi de doliu national in memoria victimelor a fost.

Victor Ponta: Am aflat de Muntenegru la ora 22.55. Politicieni ca Ungureanu se comporta ca hiene / Ministrul Dusa sustine ca a aflat la 22.40, dupa ce initial a vorbit de ora 21.30

Premierul Victor Ponta afirma ca a aflat despre accidentul din Muntenegru la ora 22. 55, cand a fost sunat de catre subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, moment din care a luat legatura cu ministrii cu atributii. In schimb, ministrul Apararii Mircea Dusa, care anuntase in timpul zilei ca a fost informat de accident la ora 21. 30, a revenit ulterior, sustinand ca era vorba, de fapt, de or 22. UPDATE: Agentia de turism Mareea Travel: Am fost informati de accident duminica la ora 19. Am comunicat MAE datele turistilor.

VIDEO Victor Ponta: Am aflat de Muntenegru la ora 22.55. Politicieni ca Ungureanu se comporta ca hiene / Ministrul Dusa sustine ca a aflat la 22.40, dupa ce initial a vorbit de ora 21.30

Premierul Victor Ponta afirma ca a aflat despre accidentul din Muntenegru la ora 22. 55, cand a fost sunat de catre subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, moment din care a luat legatura cu ministrii cu atributii. In schimb, ministrul Apararii Mircea Dusa, care anuntase in timpul zilei ca a fost informat de accident la ora 21. 30, a revenit ulterior, sustinand ca era vorba, de fapt, de or 22. UPDATE 1 - Agentia de turism Mareea Travel: Am fost informati de accident duminica la ora 19. Am comunicat MAE datele turistilorUPDATE 2 - Titus Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat repede si au comunicat informatii certificate.

Victor Ponta, despre accidentul din Muntenegru: 18 morti si 22 de raniti - miercuri va fi zi de doliu national

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, de la sediul ministerului de Externe, ca 18 dintre persoanele implicate in accidentul de autocar din Muntenegru au decedat, in timp ce 22 de persoane au fost ranite, 7.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )