Libnet.ro
UNICEF

21:30

Premierul Victor Ponta a fost prezent la un concert din statiunea Saturn

B1 B1,
Premierul Victor Ponta a fost prezent la un concert din statiunea Saturn

Premierul Victor Ponta s-a relaxat mai bine de doua ore la un concert pop-rock pe plaja de la Saturn, impreuna cu sotia si fiul sau. Chiar daca a urmarit show-ul din zona rezervata VIP-urilor, premierul a fost. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta se intalneste cu directorul FMI, Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu directorul general al FMI, Christine Lagarde. Aceasta se va afla timp de doua zile in prima sa vizita in Romania, dupa numirea in functie, petrecuta in luna.

Premierul Victor Ponta se intalneste luni cu directorul general al FMI, Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul Guvernului, citat de Agerpres.

Premierul Victor Ponta se intalneste cu directorul FMI

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17,00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul.

Premierul Victor Ponta, interimar la Ministerul Transporturilor. Nu imi pare rau ca l-am numit ministru, imi pare rau de condamnare

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca va preluat interimatul la Ministerul Transporturilor, dupa ce Relu Fenechiu l-a informat ca nu doreste sa continue activitatea in guvern, in urma condamnarii sale la 5 ani de inchisoare cu executare.

Premierul Victor Ponta petrece sfarsitul de saptamana la Neptun

Primul ministru a sosit astazi pe litoral. Victor Ponta va ramane peste week-end in vila de protocol din statiunea Neptun.

UPDATE Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a ajuns la Palatul Victoria pentru intalnirea cu premierul Ponta

Premierul Victor Ponta s-a intalnit luni la Palatul Victoria cu directorul general al FMI, Christine Lagarde. Primul-ministru a evidentiat realizarile economice ale Guvernului si politicile macroeconomice avute in vedere pentru perioada urmatoare, in timp ce directorul FMI a felicitat autoritatile romane pentru incheierea cu succes a acordului finalizat in luna iunie 2013, precum si pentru iesirea Romaniei din procedura de deficit bugetar excesiv, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a ajuns la Palatul Victoria pentru intalnirea cu premierul Ponta

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul Guvernului, citat de Agerpres.

Victor Ponta: M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu!.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca s-a intalnit sambata cu fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, dar nu in Bucuresti, ci acolo unde se afla Fenechiu, iar discutia a durat o ora. M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu, a declarat ponta ziaristilor. Intrebat daca a fost Fenechiu in Bucuresti, premierul a raspuns: Nu, am fost eu unde era dansul. Am stat o ora de vorba. Am discutat o ora despre ce e mai important la minister - n. r. ) si acum ne vedem la ora 13. 00 la .

Ovidiu Silaghi a venit la Guvern. Victor Ponta este la Ministerul Transporturilor.

Ovidiu Silaghi, care ar putea fi propus de PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, a venit la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta aflandu-se insa la sediul Ministerului Transporturilor, pentru a prelua mandatul interimar de ministru, informeaza Mediafax. Surse politice sustin, neoficial, ca pentru postul de ministru a fost propus Ovidiu Silaghi, varianta pe care insa premierul Ponta o analizeaza, avand in vedere ca acesta a facut obiectul unei sesizari a Agentiei Nationale de .

Relu Fenechiu a demisionat din fruntea Ministerului Transporturilor: Victor Ponta va prelua interimatul

Relu Fenechiu a demisionat, vineri, din functia de ministru al Transporturilor, iar premierul Victor Ponta va prelua interimatul la conducerea ministerului. Informatia a fost confirmata si de premierul Ponta. Da,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )