Libnet.ro
UNICEF

10:45

Premierul Victor Ponta, intalnire la Guvern cu directorul SRI, Eduard Hellvig. SRI confirma intalnirea

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta, intalnire la Guvern cu directorul SRI, Eduard Hellvig. SRI confirma intalnirea

40 - Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava a declarat, miercuri, ca directorul SRI, Eduard Hellvig a avut o intalnire cu premierul Victor Ponta, la solicitarea celui din urma, mentionand ca la. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta, intalnire la Guvern cu directorul SRI, Eduard Hellvig

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, cu directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, surse oficiale afirmand ca discutia face parte din colaborarea institutionala dintre Guvern si.

Victor Ponta s-a intalnit miercuri, la Guvern, cu directorul SRI, Eduard Hellvig

Premierul Victor Ponta si directorul Serviciului Roman de Informatii s-au intalnit miercuri la Palatul Victoria, informeaza B1 TV. Din primele informatii, acestia ar fi pus la punct in sedinta date referitoare.

UPDATE SRI confirma intalnirea directorului Eduard Hellvig cu premierul Victor Ponta si mentioneaza ca Sebastian Ghita nu a participat

Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca directorul SRI, Eduard Hellvig, a avut o intalnire cu premierul Victor Ponta, la solicitarea celui din urma, mentionand ca la intalnire nu a participat deputatul Sebastian Ghita.

Premierul Victor Ponta: Sa adoptam un act normativ privind bunurile confiscate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si-a exprimat intentia in sedinta de Guvern de miercuri, de a adopta un act normativ privind bunurile confiscate, informeaza B1 TV. Ma bucur foarte mult de investitiile straine directe.

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015! Felicitari echipei Antena 3 pentru premiul castigat la New York Festivals 2015! Meritati aceasta victorie!, a scris.

Ponta s-ar fi intalnit la Guvern cu directorul SRI

Premierul Victor Ponta s-ar fi intalnit, astazi, la Palatul Victoria, cu directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), Eduard Hellvig, scrie presa, citand surse oficiale. Din primele informatii, reiese ca discutia face parte din colaborarea institutionala dintre Guvern si SRI.

Surse: Ponta s-a intalnit cu directorul SRI, la Guvern

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, cu directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, surse oficiale afirmand ca discutia face parte din colaborarea institutionala dintre Guvern si SRI, porivit Mediafax.

Victor Ponta, despre invazia anuntata de unguri in Romania dupa reducerea TVA: Sunt bineveniti

Premierul Victor Ponta a comentat informatia potrivit careia vecinii ungari vor fi atrasi la cumparaturi in Romania, dat fiind faptul ca Guvernul a scazut TVA-ul la produsele alimentare. Detalii AICI)Ponta.

Victor Ponta s-a intalnit, miercuri cu ministrul norvegian Vidar Helgesen. Ce au discutat cei doi oficiali

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, cu ministrul norvegian responsabil pentru Spatiul Economic European si afaceri europene, Vidar Helgesen, pentru a discuta despre relatiile bilaterale dintre cele doua tari, informeaza un comunicat de presa remis de Guvernul Romaniei.

Victor Ponta, despre loteria bonurilor fiscale: Se pare totusi ca a fost o idee buna! Trebuie continuat!

Premierul Victor Ponta a scris luni pe pagina personala de Facebook despre loteria bonurilor fiscale, imediat dupa ce au aparut si primii castigatori. Se pare totusi ca a fost o idee buna! Trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )