Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 21.00

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitatul emisiunii QA, difuzata de postul Antena 3, incepand cu ora 21. 00, potrivit unui comunicat din partea Guvernului. continuă pe Adevărul

Ponta: Scopul meu in viata nu e sa stau intr-o functie; saptamana viitoare cer vot de incredere in Parlament

Premierul Victor Ponta a vorbit, intr-o emisiune la Antena 3, despre relatia pe care o va avea cu presedintele ales Klaus Iohannis, despre decizia sa de a candida la alegerile prezidentiale si despre perspectivele sale politice.

Ponta: Daca DNA incepe urmarirea penala impotriva mea, demisionez. Sper totusi ca iesim din logica lui: cine pierde, intra la inchisoare

Premierul Victor Ponta a vorbit, intr-o emisiune la Antena 3, despre relatia pe care o va avea cu presedintele ales Klaus Iohannis, despre decizia sa de a candida la alegerile prezidentiale si dosarul referitor la votul din diaspora.

Ponta: Sper ca iesim din logica lui: Cine pierde intra la inchisoare. Daca voi fi urmarit penal, demisionez

Premierul Victor Ponta a vorbit, intr-o emisiune la Antena 3, despre relatia pe care o va avea cu presedintele ales Klaus Iohannis, despre decizia sa de a candida la alegerile prezidentiale si despre perspectivele sale politice.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Daca DNA cere urmarirea mea penala in dosarul votului din diaspora, cu siguranta voi demisiona, dar nu mai ramanem pe logica din 2004 de tip cine pierde merge la inchisoare

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat sambata seara, invitat la Antena 3, ca va demisiona din functia de sef al Guvernului daca DNA cere urmarirea sa penala in dosarul privind votul din diaspora. Dar nu mai ramanem pe logica din 2004, adica cine pierde alegerile merge la inchisoare. Nu mergem pe ideea, cum castigi alegerile, ii faci adversarului dosar, a adaugat premierul.

LIVE TEXT Basescu: il rog public pe Victor Ponta sa-si asume formare unui nou guvern din care domnia-sa sa lipseasca. Guvernul nu poate modifica redeventele

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca il roaga public pe Victor Ponta sa-si asume, in calitate de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Seful statului a sustinut ca premierul este complet discreditat in Uniune Europeana, amintind de episoadele suspendarii din 2012, de organizarea dezastruoasa a votului din diaspora, de plagiat, dar si faptul ca a fost ofiter al unui serviciu de informatii fara sa faca public acest lucru. Presedintele Traian Basescu a mai explicat ca premierul Victor Ponta nu poate modifica redeventele pentru ca trebuie sa obtina acordul tuturor celor 44 de concesionari de pe teritoriul Romaniei. El a precizat ca Guvernul ar putea sa renunte la taxele de pe langa redeventa,: suprataxa pentru gaze si taxa pentru resurse minerale.

Guvernul va aproba prin Ordonanta de Urgenta prelungirea sistemului actual al redeventelor. Victor Ponta spune ca nu poate fi aprobat un nou sistem peste noapte, chiar daca stia de doi ani ca acesta trebuie schimbat

Prelungirea cu un an al actualului sistem de redevente va fi aprobata prin Ordonanta de Urgenta, a afirmat miercuri ministrul bugetului, Darius Valcov. Tot miercuri, premierul Victor Ponta a spus ca este nevoie de o prelungire deoarece Guvernul nu poate veni cu reguli noi luate peste noapte. Solicit Ministerului Finantelor sa nu mai ia masuri de pe o zi pe alta, a spus Ponta. Acest motiv este greu de crezut in conditiile in care ministrii si premierul Ponta stiau inca din mai 2012 ca actualele cote de redevente petroliere sunt valabile pana la 31 decembrie 2014. Mai mult, toate guvernele Ponta s-au laudat ca vor gandi un nou sistem, astfel incat statul roman sa castige mai mult.

Care sunt conditiile in care Victor Ponta ia in calcul DEMISIA din fruntea Guvernului

Premierul Victor Ponta ia in calcul sa isi dea demisia din fruntea Guvernului daca noul presedinte, Klaus Iohannis, numeste un premier de la PSD. Ponta a afirmat ca este exclus sa ia o asemenea decizie cu.

Victor Ponta, despre negocierile tensionate cu FMI: Ne vom intelege in interesul tarii. Nu vom accepta sub nicio forma un deficit mai jos de 1,4

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la QA cu Alessandra Stoicescu, ca Guvernul nu va accepta un deficit bugetar mai mic de 1,4 % in negocierile cu delegatia FMI, Comisia Europeana, Banca.

Victor Ponta: Scopul meu in viata nu este sa stau intr-o functie

Premierul Victor Ponta a raspuns invitatiei Alessandrei Stoicescu, sambata, la QA, unde a vorbit despre relatia sa cu presedintele ales Klaus Iohannis, despreschimbarile in structura Guvernului,.

Victor Ponta: Scopul meu in viata nu este sa stau intr-o functie. M-am gandit la demisie imediat dupa alegeri

Premierul Victor Ponta a raspuns invitatiei Alessandrei Stoicescu, sambata, la QA, unde a vorbit despre relatia sa cu presedintele ales Klaus Iohannis, despreschimbarile in structura Guvernului,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )